D-trójka "Audik" 2003 + cutouts 'by ManiekJames
raftor, bierz 25mm i powiem Ci jest jeszcze zapas 😉 nawet wejdzie 25mm przód 30mm tył 😄 20mm przód 25mm tył wchodzi na miękko i nic nie obciera, ani nie wystaje przy sloneczkach 19😃
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
raftor, wejdź w mój temat o mojej D3 i tam jest trochę zdjęć na dystansach 20/25mm i 19" słoneczkach także będziesz miał rozeznanie
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Więc tak powiem,
Raftor - 100% mam 15/20mm ... i tyle mi wystarczy bo jak widać na zdjęciach - jest Mega (dla mnie )
Co do zawieszenia - no kurcze teraz po dystansach to nie jestem pewien czy ktoś przedemną nie grzebał coś w programie <niewiem> bo jest Faaaajnie nisko na "DYNAMIC"
Sportowego nie mam.
A może to czarny kolor poszerza optycznie jeszcze <hehe>
Raftor - 100% mam 15/20mm ... i tyle mi wystarczy bo jak widać na zdjęciach - jest Mega (dla mnie )
Co do zawieszenia - no kurcze teraz po dystansach to nie jestem pewien czy ktoś przedemną nie grzebał coś w programie <niewiem> bo jest Faaaajnie nisko na "DYNAMIC"
Sportowego nie mam.
A może to czarny kolor poszerza optycznie jeszcze <hehe>
Pozdrawiam !!
- ManiekJames
- Super Klubowicz
No na filmiku ciekawie wyglada D3 na czarnym kole 😉 wczoraj widziałem D3 w takim kolorze jak moja na czarnej feldze i dosyć ciekawie wyglada 😄 nawet zacząłem oglądać po Allegro 21" czarne 😄
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Super wygląda błyszczy się jak trzeba tylko coś wysoko mocno stoi trzeba ciut obniżyć
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Ja tez bym nie obniżał ( ja nawet czasem potrzebuje sporo większy prześwit) , ale każdy jeździ jak lubi
auto faktycznie bardzo ładnie wygląda , ale jak już mam coś dłubać to bym przyciemnił tylne szyby tak aby ładnie z kolorem samochodu się zlewały ostatnio oglądałem taka jedna D3 i muszę przyznać bajka.
auto faktycznie bardzo ładnie wygląda , ale jak już mam coś dłubać to bym przyciemnił tylne szyby tak aby ładnie z kolorem samochodu się zlewały ostatnio oglądałem taka jedna D3 i muszę przyznać bajka.