[D3 06 4.2TDI ] Zmiana wyglądu wydechu
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Krystian5010, no czekamy czekam ja też jestem ciekawy efektu
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
-
- Forum Audi A8
Krystian5010, jak dla mnie fajnie się prezentuje tłumiki zostawiłeś seryjne tylko końcówki zmieniłeś tak?? jaki koszt kompletu??
Mógłbyś zrobić jeszcze jakieś foto z zamontowanym zderzakiem z boku czy od góry tak jak robiłeś bez zderzaka ?? ładnie ktoś wyciął
Mógłbyś zrobić jeszcze jakieś foto z zamontowanym zderzakiem z boku czy od góry tak jak robiłeś bez zderzaka ?? ładnie ktoś wyciął
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
-
- Forum Audi A8
Mogę zrobić bez problemu. Tłumik oryginalne , tylko końcówki kupione te cozostały wyżej podane . Te tłumiki kosztowały taknaprawdę grosze 360 zł + robocizna ale ja przy okazji malowalem zderzak przedni i zderzak tylny + zmiana lusterek od modelu S8
Codo końcowek. Wystają trochę za mocno jednak wygląda to bardzo blisko oryginału. Nie da się ich głębiej wsadzić , tłumik był obcięty maksymalnie oraz te końcówki które przyszły tez trzeba było obciąć ile się tylko dało i przyspawac
Codo końcowek. Wystają trochę za mocno jednak wygląda to bardzo blisko oryginału. Nie da się ich głębiej wsadzić , tłumik był obcięty maksymalnie oraz te końcówki które przyszły tez trzeba było obciąć ile się tylko dało i przyspawac
Krystian5010, ja dumam ostro o całych wydechach Ultera cena jest dobra według mnie ciekawe tylko jak głos się zmieni
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
-
- Forum Audi A8
Krystian5010, nie wiem jak w Audi, ale robiłem wczoraj E65 w 3.0D na sportowym końcowym wydechu i jak dzień wcześniej słuchałem jak chodzi byłem pewny ze benzyna a tu zonk 😄 wiec cos sie da, niby słychać diesla, ale fajnie buczy jak benzyna 😄
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6