Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

A8 D3 4.0 TDI by Lukas134

Awatar użytkownika
ManiekJames
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: ManiekJames » 12 kwie 2015, 13:08

No faktycznie wygląda SUPER !!! :D
koopa czasu włożona - daje fajny efekt końcowy.

Patrząc na Twoją 8-kę przygotowaną na wesele ... - sam jestem ciekaw jak moja będzie w czerwcu wyglądała <hura>
Znajomy poprosił i oczywiście się zgodziłem ;)

Ale napewno nie przebije Twojego cacucha :P bo chociażby wnętrze mamy tylko kremowe/bananowe :]
Pozdrawiam !!

ernesto

Post autor: ernesto » 12 kwie 2015, 15:58

Piękności jest :) muszę przyznać że z moich ulubionych D3 zajmuje pierwsze miejsce :)
Taka D3 mi się widzi, podoba, wygląd, kolorystyka. To jest to. Wiadomo czarny kolor itp ale nie czarnym człowiek żyje. Auto ma się prezentować, ma być wyjątkowe i wyglądać jak milion dolarów ;)
Takie milion dolarów jest w tym temacie. Działaj spokojnie ;)

Gość

Post autor: Gość » 12 kwie 2015, 18:30

ernesto pisze:Taka D3 mi się widzi, podoba, wygląd, kolorystyka.
Erni życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem :)

ernesto

Post autor: ernesto » 12 kwie 2015, 18:59

Oj tam ciągniesz za słowa chodziło mi o wygląd ;)

Awatar użytkownika
drago_o
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: drago_o » 12 kwie 2015, 19:26

Widzę, że pokonałeś blokadę TV ;) Używałeś instrukcji czy jakoś inaczej wykonałeś?
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

Awatar użytkownika
Lukas134
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lukas134 » 12 kwie 2015, 20:41

ManiekJames, oj nie przesadzaj Twoja tez sie błyszczy jak złote jajko &#128516; a wnętrze bananowe przy czarnym środku to zawsze było moje marzenie &#128516;
ernesto, dzięki dzięki za miłe słowa &#128516;wiesz Photoshop czyni cuda hehehe
drago_o, No oczywiście ze Twoja metoda &#128516; dzięki śliczne jeszcze raz &#128516;

Teraz w wolnej chwili będę potrzebował schematu jak podłączyć podgrzewane fotele z przodu&#128533; wiem ze kable z fotela do panelu Klimatronika od kierowcy i od pasażera. Da sie gdzieś sprawdzić tak żeby było z której kostki który pin do której kostki w panelu?? Panel juz mam dostosowany przyciski sa wystarczy kodowanie, bo raczej kable oryginalnie pewnie nie były dane do grzania tylko trzeba ciagnac &#128533;
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl

ernesto

Post autor: ernesto » 12 kwie 2015, 23:07

Lukas134 pisze: ernesto, wiesz Photoshop czyni cuda hehehe
Ble ble ble :P
Ja wiem swoje :D :D :D gdyby auto nie było warte wyglądu to by nie latało na weselach ;)

Jest warte, wierz mi

Awatar użytkownika
panton
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: panton » 15 kwie 2015, 11:14

emdzej pisze:Środek, o takim marzę.... A zewnątrz robi robotę. Pochwal się co to za użyte materiały do czyszczenia?
popieram w 100%.... skóra AMARETTO <okioki>

Motostacja

Post autor: Motostacja » 15 kwie 2015, 11:29

No i dzisiaj było pierwsze wesele w tym sezonie :) parę fotek z czyszczenia i Audi czystej i w dekoracji :)

He he jaka ta polska mała , ten kościółek to chyba gdzie okolice Siedlec? rok temu byłem tam na jakimś ślubie .

Auto wygląda pięknie

Awatar użytkownika
Lukas134
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lukas134 » 15 kwie 2015, 12:16

ernesto, oj czasami się lata jak nie ma co robić i niedziela wolna :) teraz znowu kolejne 2 osoby się pytały o wynajem :)
panton, no powiem szczerze, żeby nie połączenie kolorystyki skóry z kolorem zewnątrz to pewnie bym nie pojechał oglądać mojej D3 przed zakupem :) bo chciałem koniecznie czarne 4.0 TDI, a że czarna którą oglądałem miała być lala bezwypadkowa itd, a okazała się cała malowana i w stanie bardzo mocno odbiegającym od opinii sprzedającego zrezygnowałem z czarnego dlatego, że ta miała wnętrze amaretto i oczywiście stan był niebo a ziemia z poprzednią :)
raftor, okolice Sokołowa Podlaskiego, dokładnie Jabłonna Lacka :) byłeś tam na weselu ? :)

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 15 kwie 2015, 19:48

ManiekJames pisze:
bo chociażby wnętrze mamy tylko kremowe/bananowe :]
Wnętrze kremowe/bananowe na plus :)

Myślałem ze jakieś problemy będą z tą skórką,że będzie się brudzić jakoś strasznie,ale jestem zadowolowny w 100 procentach .

Furka Łukasza bardzo mi się widzi,szukałem w takiej kolorystyce wnętrza ale nic specjalnego nie było...

Awatar użytkownika
panton
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: panton » 16 kwie 2015, 22:03

środek jest bezdyskusyjnie najpiękniejszy <okioki>

też mam u siebie amaretto <hura>

Motostacja

Post autor: Motostacja » 28 kwie 2015, 15:19

raftor, okolice Sokołowa Podlaskiego, dokładnie Jabłonna Lacka :) byłeś tam na weselu ? :)
tak w zeszłym roku rodzina od strony dziewczyny dokładnie w tym kościele brali ślub a zabawa była na jakiejś sali kawałek dalej :D

jaki ten świat mały :)

Awatar użytkownika
Lukas134
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lukas134 » 24 maja 2015, 22:29

Jako, że stare fotki przepadły wklejam jeszcze raz :) fotki Niuni gotowej do wiezienia wesela :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

oraz mała reklama forum zrobiona przez fotografa :D

Obrazek <niewiem>

Audi od ostatniej sesji poszło jeszcze w dół troszkę oraz została wymieniona tylna chromowana listwa bo moja od kupna była pęknięta teraz jest już druga, która cieszy oko :) no i w ubiegłym tygodniu dostrzegłem, że mam delikatnie jedną felgę podbitą od środka zawiozłem wszystkie do sprawdzenia ewentualnego prostowania i okazało się, że po 5 latach jeżdżenia po Naszych Polskich drogach trzeba było 3 minimalnie od środka poprawić i teraz są już wyprostowane wyważone i można jeździć :)
Teraz jutro Audi odstawiam na 2 małe poprawki bo w 2 miejscach bezbarwny się zadarł i trzeba zrobić z tym porządek :) później można zająć się znowu polerką :D ostatnio znowu kupiłem reklamówkę rzeczy z Meguirsa do felg, opon, woski, detailery oraz z Poorboysa dresing do środka więc trzeba się pobawić :D
Pozdrawiam

ernesto

Post autor: ernesto » 24 maja 2015, 22:50

Jest piękna

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl