D-trójka "Audik" 2003 + cutouts 'by ManiekJames
- ManiekJames
- Super Klubowicz
hehehe Dzięki Wam !!
No nie ukrywam że przód mógłby być ze 2cm niżej - ale tył już nie - mi pasi !!
Sobie zrobie kiedyś sam te cięgna regulowane od wysokości nadwozia - na tej samej zasadzie jak cięgna od gruszek regulacji klap w kolektorze - też sam zmodziłem je bo plastikowe popękały :p
Swoją drogą to przód normalnie jest lekko niżej niż na fotach - bo jak skręciłem kołami to się lekko uniósł (a ciągle jeżdżę na dynamiku więc najniżej jak się da <hehe> )
ps: szybki zostają jakie są bo ze środka to już tak ciemno bedzie widać że hej <tjaa>
pps: w planach jest jak narazie zamówienie regenerowanych odbłyśników do Xenonów - jak to się mówi - ten typ tak ma
chciałbym aby lepiej lampy świeciły bo byle Fiat czasami jaśniej świeci <lipa> <tjaa>
a soczewki już czyściłem - już było lepiej - ale to nie to
No nie ukrywam że przód mógłby być ze 2cm niżej - ale tył już nie - mi pasi !!
Sobie zrobie kiedyś sam te cięgna regulowane od wysokości nadwozia - na tej samej zasadzie jak cięgna od gruszek regulacji klap w kolektorze - też sam zmodziłem je bo plastikowe popękały :p
Swoją drogą to przód normalnie jest lekko niżej niż na fotach - bo jak skręciłem kołami to się lekko uniósł (a ciągle jeżdżę na dynamiku więc najniżej jak się da <hehe> )
ps: szybki zostają jakie są bo ze środka to już tak ciemno bedzie widać że hej <tjaa>
pps: w planach jest jak narazie zamówienie regenerowanych odbłyśników do Xenonów - jak to się mówi - ten typ tak ma
chciałbym aby lepiej lampy świeciły bo byle Fiat czasami jaśniej świeci <lipa> <tjaa>
a soczewki już czyściłem - już było lepiej - ale to nie to
Pozdrawiam !!
To trzeba tylko VCDSem przód obniżyć 20mm 😉 i bedzie super 😉
Na początku na tych fotach myślałem ze masz lifta całego a tu patrzę tylko lampy tylne 😉 drogo płaciłeś za zestaw czy udało sie gdzie taniej znalezc?😄
Na początku na tych fotach myślałem ze masz lifta całego a tu patrzę tylko lampy tylne 😉 drogo płaciłeś za zestaw czy udało sie gdzie taniej znalezc?😄
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
- ManiekJames
- Super Klubowicz
r4q, Dzięki !!
a może będą jeszcze jakieś dziwne pomysły na jeszcze bardziej uczernienie "Bandyty"
ale to tylko gadanie - nie chcę popsuć efektu
Lukas134,
No powiem że udało mi się ... trafić na taką już z lampami - poprzednik je dorwał gdzieś z ebay'u
ps: aaaaa kurka - musze sobie sprawić VCDSa
bo nikogo tu nie ma w pobliżu kto by to ogarnął <niewiem>
A trudno ??
a może będą jeszcze jakieś dziwne pomysły na jeszcze bardziej uczernienie "Bandyty"
ale to tylko gadanie - nie chcę popsuć efektu
Lukas134,
No powiem że udało mi się ... trafić na taką już z lampami - poprzednik je dorwał gdzieś z ebay'u
ps: aaaaa kurka - musze sobie sprawić VCDSa
bo nikogo tu nie ma w pobliżu kto by to ogarnął <niewiem>
A trudno ??
Pozdrawiam !!
Chwila roboty 😉 aby był program to juz z górki 😄 ja teraz te będę zmieniał VCDSem o 20 mm i pózniej łącznikami bo mam samymi łącznikami i brakuje jeszcze ze 20mm z przodu żeby siadło konkretnie 😉
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
- ManiekJames
- Super Klubowicz
hehe no to ładnie - szkoda że tak daleko mam do Ciebie to byś i u mnie obniżył przód o te 2cm
ps: Dziś jeszcze raz poszedł Wosk na Audika !!! <hura>
-> a to przed jutrzejszym zlotem ROSSO VI
To takie nasze regionalne rozpoczęcie sezonu motoryzacyjnego (ok. 600autek i koopa policji )
pps: wiem że ustawiłem aparatka w jakiś tam tryb poleprzacza aaaale nie zmienia to fakty jak teraz wygląda !!!! <jezu>
ps: Dziś jeszcze raz poszedł Wosk na Audika !!! <hura>
-> a to przed jutrzejszym zlotem ROSSO VI
To takie nasze regionalne rozpoczęcie sezonu motoryzacyjnego (ok. 600autek i koopa policji )
pps: wiem że ustawiłem aparatka w jakiś tam tryb poleprzacza aaaale nie zmienia to fakty jak teraz wygląda !!!! <jezu>
- ManiekJames
- Super Klubowicz
- stillbadboy
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz
hehehe
Jak to piszecie - nasz bandyta ... się przyczaił
i poszedł w dóóóół
Jako że tył był od zawsze dziwnie = wystarczająco nisko na "Dynamiku"
a za to przód lekko piał
to zająłem się przodem i to właśnie przód poszedł w dół o około 4cm !!!
A jak to zrobiłem - NAJTAŃSZE obniżenie auta świata - czyli za darmo
po prostu odkręciłem przednie cięgna od czujników zawieszenia i mierząc co chwila suwmiarką - ponaginałem je i tym zabiegiem skróciłem o ok. 1cm, co dało po założeniu widoczny efekt.
Jest idealnie i niżej już nie zmieniam (nooo może z cm. z tył bym jeszcze opuścił - ale tam plastik jest, więc sie nie wygnie - ale i to kiedyś ogarnę) !!
ps: kurka muszę bardziej uważać na jakieś progi zjazdowo/krawężnikowe - bo już przytarłem tą wredną belką poprzeczną pod silnikiem
Jak to piszecie - nasz bandyta ... się przyczaił
i poszedł w dóóóół
Jako że tył był od zawsze dziwnie = wystarczająco nisko na "Dynamiku"
a za to przód lekko piał
to zająłem się przodem i to właśnie przód poszedł w dół o około 4cm !!!
A jak to zrobiłem - NAJTAŃSZE obniżenie auta świata - czyli za darmo
po prostu odkręciłem przednie cięgna od czujników zawieszenia i mierząc co chwila suwmiarką - ponaginałem je i tym zabiegiem skróciłem o ok. 1cm, co dało po założeniu widoczny efekt.
Jest idealnie i niżej już nie zmieniam (nooo może z cm. z tył bym jeszcze opuścił - ale tam plastik jest, więc sie nie wygnie - ale i to kiedyś ogarnę) !!
ps: kurka muszę bardziej uważać na jakieś progi zjazdowo/krawężnikowe - bo już przytarłem tą wredną belką poprzeczną pod silnikiem
Pozdrawiam !!
- ManiekJames
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Eeee nie jest tak źle
Się jeździ wszędzie na Dynamiku i nie przyciera zbytnio - jedynie w garażu
a i odczuwa się jednak bardziej nierówności - no chyba że to takie subiektywne odczucie i jest tak samo jak w poprzednim ustawieniu...
...
a tu kilka ostatnich zrobionych przez znajomych...
Się jeździ wszędzie na Dynamiku i nie przyciera zbytnio - jedynie w garażu
a i odczuwa się jednak bardziej nierówności - no chyba że to takie subiektywne odczucie i jest tak samo jak w poprzednim ustawieniu...
...
a tu kilka ostatnich zrobionych przez znajomych...
Pozdrawiam !!