[D2 preFL ALL ] dolny gril przeróbka na polift?zdjecia
[D2 preFL ALL ] dolny gril przeróbka na polift?zdjecia
witam, mam pytanko, znalazlem zdjecia auta przedliftowego z ta listwa aluminiowa w dolnym grilu, podoba mi sie to bo wyglada prawie jak oryginalnie, nie odroznia sie od innych listew,jak myslicie zeby osiagnac taki efekt wystarczy kupic taka listwe jak na zdjeciu? pozdrawiam
racja z tym odtluszczeniem, juz widzialem kilka takich przerobek i wyglada to calkiem oryginalnie i jako ze lubie auta w oryginale to mi sie podoba bo wyglada przyzwoicie i nie szpeci ale jak kupie i przykleje to bedzie wtedy sad ostateczny czy zostaje to kupic zderzad od polifta to nie tak latwo wymienic, chyba ze nie przeszkadza ci i mozesz miec duza szpare pod grilem:P
dice111, sam wiesz ze nie ma czegos takiego jak normalna cena tego zdesia... To cholerstwo od zawsze bylo zbyt drogie ale taki urok d2
MBiały, szpara pod grillem przeszkadza, ale nikt nie powiedzial ze z nia nie da sie nic zrobic... Ja juz smigam od wiosny na poliftowych zdesiach wszystko da sie zrobic... zalezy tylko jak bardzo sie tego chce
MBiały, szpara pod grillem przeszkadza, ale nikt nie powiedzial ze z nia nie da sie nic zrobic... Ja juz smigam od wiosny na poliftowych zdesiach wszystko da sie zrobic... zalezy tylko jak bardzo sie tego chce
speedcar5, tylny masz p&p, a przod w sumie tez, jedyne co trzeba przerobic to listwy pod lampami bo sa za mocno rozjechane do lamp przedlifta no i wypelnic te szpare miedzy grilem a zderzakiem... Najlepiej zobrazuje Ci to zdjeciem o co chodzi... tak to wyglada jak wsadzisz zderzak od polifta do przedlifta... Widzisz juz co trzeba przerobic
jak dorwe aparat to zrobie zderzak pre lift z obrysem plus pasy pod lampami. z 3 m wyglada ori .....chyba, ale z tylnym poliftem sie komponuje. szkoda tylko ze polfitowe listwy nie dochodza do skraju zderzaka, obcialem wczesniej i niestety widac roznice bo chrom jest nie w listwie a na listwie. Daje rade i taki i poczeka na zderzak p[olift