Ten przycisk to od pamięci fotela, a jeśli chodzi o AirBag to przed liftem nie ma przycisku tylko poducha ma czujnik w fotelu działa dopiero od jakiegoś nacisku, podobno te czujki padają i po lifcie poduchę pasażera steruje się ręcznie np. jak wozisz fotelik z dzieckiem, jak się mylę niech mnie ktoś poprawi.Dworek pisze:O takie coś. Też mam to w drzwiach, w sumie myślałem, że to faktycznie wyłączenie airbagów, ale może i to coś od foteli? W niektórych autach jest kontrolka AIRBAG OFF pod ekranem MMI, obok przycisku włączenia awaryjnych świateł, ale nie wszystkie auta ją mają - nie wiem, czy to przycisk, czy tylko kontrolka. Kto ma instrukcję do D3, niech sprawdzi :-p
[D3 ALL ] Elektryczne zamykanie klapy
-
- Super Klubowicz
czy taka klapę można zamykać ręcznie ?
wiadomo jak to jest z mechaniorami weźmie ręka ja zamknie i możne się coś uszkodzić?
czy jest ktoś z Wawy kto mógłby pomoc mi w montażu gratów przy akumulatorze? za zgrzewkę piwa raczej hobbistycznie niż typowo zarobkowo?
wszystkie graty mam z cala wiązką klapy
wiadomo jak to jest z mechaniorami weźmie ręka ja zamknie i możne się coś uszkodzić?
czy jest ktoś z Wawy kto mógłby pomoc mi w montażu gratów przy akumulatorze? za zgrzewkę piwa raczej hobbistycznie niż typowo zarobkowo?
Ja przechodzilem to samo,podjąłem sie tego chociaz z elektryki jestem ciemny.Graty to nie wszystko,wyslij meila na priv to ci podam materiały pomocnicze do podłączenia.Silowniki do elektr.zamykanej klapy tez masz? Bo sa inne.rav85 pisze:czy taka klapę można zamykać ręcznie ?
jakie sterowniki?
mam wszystko co bylo podane w tym temacie
sorry zle przeczytałem, tak siłowniki mam tez od klapy elektrycznej cały komplet zdjęty z auta wraz z nie pocięta wiązka
mam wszystko co bylo podane w tym temacie
sorry zle przeczytałem, tak siłowniki mam tez od klapy elektrycznej cały komplet zdjęty z auta wraz z nie pocięta wiązka
Ostatnio zmieniony 27 cze 2015, 12:18 przez rav85, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz