Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D3 preFL ALL ] Odtwarzacz DVD navigation czy CD

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 07 lip 2015, 22:57

tommi kupuje od chłopaków z car2parts nie pierwszy raz wysyłkę zawsze do NL

danielgda to konkretny gość ,rzeczowy i wporządku jezeli by było coś nie tak to towaru by nie sprzedawał jezeli zdazyło by się ze dvd jest felerne to u nich nie ma klopotu wymienia towar na drugi albo kase zwracaja ale brałem juz od nich pare gratów i zawsze wszystko sprawne w 100% zgodne z opisem

polecam osobiście

drago co do płyt to stwierdzę dopiero po wymianie czytnika bo mój nawet swieżo wypalonej nie ruszył poprostu padaczka <boisie>

nagrywarka jest jakas tam w lenovo wypaliłem kilka kopii navigacji wszyskie sprawdzałem chodziły odrazu używałem tylko jednej a tamte nie smigane raz sprawdzone i chodziły bezproblemowo a laser wyciagałem czysciłem cudowałem i h z tego proszę sprawdzić płytę dvd z mapami , albo nawigacja nie odpowiada ... i coś tam coś tam albo zacznie się ladować i stanie
albo odrazu pisze inicjalizacja i nic sie nie dzieje poprostu padaka

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 07 lip 2015, 23:03

dracus6662 pisze:tommi kupuje od chłopaków z car2parts nie pierwszy raz wysyłkę zawsze do NL

danielgda to konkretny gość ,rzeczowy i wporządku jezeli by było coś nie tak to towaru by nie sprzedawał jezeli zdazyło by się ze dvd jest felerne to u nich nie ma klopotu wymienia towar na drugi albo kase zwracaja ale brałem juz od nich pare gratów i zawsze wszystko sprawne w 100% zgodne z opisem

polecam osobiście
potwierdzam <okok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl