potrzebujesz wszystkie plyty jak masz bardzo stary soft ale naprawde nie wiem czy warto poza spolszczeniem .. widok 3d w 2g to

![]() |
![]() |
![]() |
W końcu producent po coś wypuścił te aktualizacje.riki76 pisze:A wiadomo wogóle co wynosiły kolejne aktualizacje do systemu? Bo przecież po coś zostały stworzone.
riki76 pisze:A wiadomo który to kolega był, z chęcią dowiedziałbym się szczegółów.
Podepnę się pod temat bo już kiedyś pisałem o tym i z kimś się spierałemdrago_o pisze:ale odpowiednie nagranie płyty navi pomaga
Co ci po spolszczeniu szwankowało że je usunąłeś?orkaskawina pisze:Podepnę się pod temat bo już kiedyś pisałem o tym i z kimś się spierałemdrago_o pisze:ale odpowiednie nagranie płyty navi pomagaże polski język to kupa i navi mi szwankowało
a nagrywałem na różnych płytach po usunięciu tego pseudo spolszczenia na płytach których nie czytało navi nagle czyta płyty
które talają się po bagażniku a wmawiano mi że ciepło i inne tam pierdoły nagrywam na lapku na płytach z kiosku ruchu i wszystko hula włącznie z tym naszym udostępnionym przez kolegę Interferon,
![]()
![]()
spolszczeniem. Pozbyłem się j.polskiego pozbyłem się problemów.