![]() |
![]() |
[D3 03 4.2MPI ] Jaki zestaw LPG ? prins czy stag ??
Teraz jest nowy Stag Q max Plus i też chodzi po OBD2
Stag Q max Plus ma wiekszośc parametrów brane z ECU
Stag Q max Plus ma wiekszośc parametrów brane z ECU
"Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
Zamontowany jest do 2.7 Biturbo i robi robotę bez problemumu
U kolegi z forum proponuję montaż Marek 750
Serwis-smp.pl województwo Pomorskie
U kolegi z forum proponuję montaż Marek 750
Serwis-smp.pl województwo Pomorskie
"Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
1,5- 2 tys zł w dobrym zakładzie
ale od siebie jestem osobą dość wymagającą i powiem że stag daje radę , princa nie mam zakładając kolejną instalkę założył bym staga ponownie lub dla porównania brc , u mnie stag paliwa prawie że nei bierze latem co 4-5 tankowan biore 10 l pb a jezdze na krótkich odcinkach , najważniejsze jest to zeby zakladal gaz na prawde porządny zaklad który cię nie oleje jak będziesz miał jakieś widzimi się , ja taki zakład mogę polecic z okolicy poznania zakładają staga , brc i prins'a
ale od siebie jestem osobą dość wymagającą i powiem że stag daje radę , princa nie mam zakładając kolejną instalkę założył bym staga ponownie lub dla porównania brc , u mnie stag paliwa prawie że nei bierze latem co 4-5 tankowan biore 10 l pb a jezdze na krótkich odcinkach , najważniejsze jest to zeby zakladal gaz na prawde porządny zaklad który cię nie oleje jak będziesz miał jakieś widzimi się , ja taki zakład mogę polecic z okolicy poznania zakładają staga , brc i prins'a
bądź sobą, wariatów też lubią
Zadzwoń do Marka podałem ci wcześniej adres strony internetowej i wszystkiego się dowiesz konkretny i pomocny jest doradzi ci napewno i niedaleko masz do jego warsztatu
Ja sam też na Stagu jeżdżę i jestem zadowolony
Specjalizacja AUDI, VW (VAG)
Warcz 31
83-041 Mierzeszyn
woj. pomorskie
tel. 571 240 898
Pozdrawiam
Ja sam też na Stagu jeżdżę i jestem zadowolony
Specjalizacja AUDI, VW (VAG)
Warcz 31
83-041 Mierzeszyn
woj. pomorskie
tel. 571 240 898
Pozdrawiam
ja pogadałem z paroma osobami co montuja staga prinsa itd... i jednak bedzie
LPGTECH-320 OBD + KME TWIN + Barracuda
dlaczego ? - lpgtecha robi koleś ktory tworzyl staga + osoby co mialy stag potem zmienily na lpgtech sa zadowolone bardziej, prins jak to powiedział gazownik w jednym z zakladow (nie bede reklamowal) ale biora 5tys+ za instalke jest tragiczny w kosztach po gwarancji a nie widzi roznicy miedzy stag + dobre podzespoly w uzytkowaniu i nie chce naciągać bez sensu, no i ostatnie najwazniejsze - gazownik musi byc mega ogarniety i znać auta akurat mi sie udalo spotkac kogos (200km od domu ale jednak...) kto ma sam i robil sporo a8 d3, ma dos z vers US i EU, nie chce tutaj zachwalać lpgtecha ale mnie to przekonało, cena kolo 4tys caly komplet z montażem
LPGTECH-320 OBD + KME TWIN + Barracuda
dlaczego ? - lpgtecha robi koleś ktory tworzyl staga + osoby co mialy stag potem zmienily na lpgtech sa zadowolone bardziej, prins jak to powiedział gazownik w jednym z zakladow (nie bede reklamowal) ale biora 5tys+ za instalke jest tragiczny w kosztach po gwarancji a nie widzi roznicy miedzy stag + dobre podzespoly w uzytkowaniu i nie chce naciągać bez sensu, no i ostatnie najwazniejsze - gazownik musi byc mega ogarniety i znać auta akurat mi sie udalo spotkac kogos (200km od domu ale jednak...) kto ma sam i robil sporo a8 d3, ma dos z vers US i EU, nie chce tutaj zachwalać lpgtecha ale mnie to przekonało, cena kolo 4tys caly komplet z montażem
Ja nie wiem co wy z tym podbieraniem paliwa-to się da sprawdzić i ustawić włączyc lub wyłaczyć w instalacji. Dotryski i stag to raczej nie bedzie dobrze hasało bo juz widziałem cyrki z tym związane tak samo autoadaptacje w stagu powoduja zamieszanie.
Nie opłaca się wg mnie montowac staga na dobrych gratach bo to cenowo wyniesie juz tyle co BRC a BRC na dobrej opcji to dłuższa bezproblemowa jazda. Prins tak samo lecz jest jeszcze prostszy.
Nie opłaca się wg mnie montowac staga na dobrych gratach bo to cenowo wyniesie juz tyle co BRC a BRC na dobrej opcji to dłuższa bezproblemowa jazda. Prins tak samo lecz jest jeszcze prostszy.
Witam!
Stefan.
-to brzmi naprawde dumnie.Napisz jak jest z tymi korektami po OBD.- 34 - pisze:LPGTECH-320 OBD
-tez rozwazam.Napisz z laski swojej o jakie koszta chodzi.- 34 - pisze: prins jak to powiedział gazownik w jednym z zakladow (nie bede reklamowal) ale biora 5tys+ za instalke jest tragiczny w kosztach po gwarancji
Stefan.
Dałem Ci na priv namiar na naprawdę ogarniętego gazownika z Twojej okolicy. Nie wiem czemu chcesz jechac az 200km do kogoś innego. Zawsze to problem przy ewentualnych reklamacjach/problemach.
Mam jeszcze pytanie, po czym oceniasz że gazownik jest ogarnięty? Po tym, że Ci się z nim dobrze rozmawia? Moje doświadczenie z gazownikami są takie, że każdy jest "mistrzem świata w swoim fachu" podczas rozmowy na temat zakupu instalki. Problemy zawsze zaczynają się później .......
Mam jeszcze pytanie, po czym oceniasz że gazownik jest ogarnięty? Po tym, że Ci się z nim dobrze rozmawia? Moje doświadczenie z gazownikami są takie, że każdy jest "mistrzem świata w swoim fachu" podczas rozmowy na temat zakupu instalki. Problemy zawsze zaczynają się później .......
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Bugalon - masz racje i dzieki za polecenie bo rozmawialem z nim, a ,ze gaz bedzie montowany jakos początek sierpnia to mysle co lepsze, bo jedni mowia wez sterownik sprawdzony (starszy nie nowosci) + kme twin + barracuda (to sie u kazdego potwierdza) a inni wez wszystko nowe co wyszlo - qmax, 320obd, prins itp...
Robił 2 auta ktore widziałem od pol roku jest wszystko cacy dlatego mam zaufanie, ale do koszalina jestem ustawiony na sierpien i zobaczymy jak będzie.
Robił 2 auta ktore widziałem od pol roku jest wszystko cacy dlatego mam zaufanie, ale do koszalina jestem ustawiony na sierpien i zobaczymy jak będzie.