No to ładna robotka wykonana ... a jakie sondy kupiłeś ??
Boscha, Denso czy OE ? a może inne
A i dedykowane czy uniwersalne - tak pytam bo chyba i u mnie za niebawem trzeba będzie wymienić je hyhy.
oooo hmmm to może te ciągłe ukryte błędy Fuel trim bank 1 i 2 są jednak od Sond jak kiedyś gaziarz powiedział
I spalanie też by spadło bo jest spore ale tłumacze sobie ciągłym miastem i sporym butem.
ps: a jeśli mogę - jaki koszt 1 Sonda = i jakie numery mają? masz może
Zależy jakie masz zniżki ale te sondy są około 350zl za szt. Numery mam w domu a już do poniedziałku mnie w domu nie będzie także po weekendzie Ci napisze.
Napisz do naszego kolegi z Forum Michalwruszak michalwruszak@o2.pl
508 121 044
on ci pomoże w twoim temacie
Pozdrawiam
"Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
Peter-s8, My już z ManiekJames, rozmawialiśmy - na dzień wczorajszo dzisiejszy nie ma dostępności u mnie takich sond , temat oczywiscie dalej będe monitorować .
hehe dokładnie Michale dokładnie hehe ... ja też mam dostęp u siebie tylko do uniwersalnych sond
ps: 350zł to nie tak źle !!!! .... muszę się upewnić że mam walniętą sondę to wymienie obie i bedzie spokój na dłuuuugo