[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
No kurcze, jak juz niektorym wiadomo moja kratka pod halogen albo wybrala koniec zywota albo zmienila wlasciciela... Kombinuje i czekam na jakies oferty... Najwczesniej bedzie cos moze na piatek za tydzien... Ta dziura mnie wprost przygnebia i nie moglem dluzej tak juz jezdzic... Wymyslilem i wyrzezbilem tymczasowe rozwiazanie... Cos to w stylu RSa, moze srednio pasuje lookiem do auta ale chyba wole tak niz ordynarna dziure poki co...
Polowe poludnia zmarnowalem, ale wymodzilem cos takiego... ciekaw jestem waszych opinii
Polowe poludnia zmarnowalem, ale wymodzilem cos takiego... ciekaw jestem waszych opinii
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Ostatnie zdjęcie w ruchu wygląda na prawdę super!, pięknie się prezentuje.
Tak jak pisał Apophis plastry miodu mogły by robić robotę, bo niestety nie jestem zwolennikiem siateksów, ale wykonanie bardzo dobre , bo jak nie raz widzę na mieście takiego typu rozwiązania to wyglądają jak by były żywcem wzięte ze sklepu budowlanego, może dlatego jestem do tego taki zrażony .
Tak jak pisał Apophis plastry miodu mogły by robić robotę, bo niestety nie jestem zwolennikiem siateksów, ale wykonanie bardzo dobre , bo jak nie raz widzę na mieście takiego typu rozwiązania to wyglądają jak by były żywcem wzięte ze sklepu budowlanego, może dlatego jestem do tego taki zrażony .
-
- Forum Audi A8
No myslalem na plastrem miodu, no ale na szybko w pobliskim motoryzacyjnym byl tylko siatex, a i tak wzialem najwieksze oczka jakie byly.... Trzeba bylo sie ratowac przed spotem... No jakos to wyglada... Ale i tak chce wrocic do tego jak bylo
I jeszcze jedno z wczoraj znalezione w sieci ... Pogoda byla grozna jak widac
koziolek, no potrzebuje kratki pod halogen tej od strony pasazera... Tj kratka i oczko pod halogen... To jest dzielone ale wydaje mi sie ze sprzedawane jako komplet... Dokladnie takie jak na foto.... Numer czesci ktora potrzebuje to 4D0 853 683 L i co ciekawe tloczony jest tylko na kratce... na oczku nie ma nic procz roku produkcji... Namieszane z tymi kratkami straszliwie jest
I jeszcze jedno z wczoraj znalezione w sieci ... Pogoda byla grozna jak widac
koziolek, no potrzebuje kratki pod halogen tej od strony pasazera... Tj kratka i oczko pod halogen... To jest dzielone ale wydaje mi sie ze sprzedawane jako komplet... Dokladnie takie jak na foto.... Numer czesci ktora potrzebuje to 4D0 853 683 L i co ciekawe tloczony jest tylko na kratce... na oczku nie ma nic procz roku produkcji... Namieszane z tymi kratkami straszliwie jest