![]() |
![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB/LPG ] Błąd czujnika świateł hamowania
Kochani, temat z "szarpiącą skrzynią udało się rozwiązać" - to nie była wina skrzyni. Tylko, że mamy w Białymstoku takich fachowców co to od razu - "Panie to na pewno skrzynia"
Znajomy polecił abym zajechał do jego znajomego co zna się na Audi A8/S8 do Augustowa.
2 dni pracy/ po rozebraniu całego przodu i ustawieniu rozrządu problem szarpania zniknął. Auto zmienia biegi aż miło i zaoszczędziłem pieniądze zamiast remontować skrzynię, po której remoncie problem nie byłby rozwiązany.
Koszt ?
150 zł
Pozdrawiam,
Znajomy polecił abym zajechał do jego znajomego co zna się na Audi A8/S8 do Augustowa.
2 dni pracy/ po rozebraniu całego przodu i ustawieniu rozrządu problem szarpania zniknął. Auto zmienia biegi aż miło i zaoszczędziłem pieniądze zamiast remontować skrzynię, po której remoncie problem nie byłby rozwiązany.
Koszt ?
150 zł
Pozdrawiam,
bo pewnie było co innego
mi wczoraj przytargali auto wymienili akumulator pośmigało dzień inie pali
alrtek padł
podnoszę maskę patrze i ubawu miałem tyle ze szok kota wcieło pod pasek bo kawałki jego są i pasek zerwało
to jak mogło być ładowanie tak jak wspomaganie
tylko dziwne jest to ze ładowanie gaśnie

mi wczoraj przytargali auto wymienili akumulator pośmigało dzień inie pali
alrtek padł
podnoszę maskę patrze i ubawu miałem tyle ze szok kota wcieło pod pasek bo kawałki jego są i pasek zerwało
to jak mogło być ładowanie tak jak wspomaganie

tylko dziwne jest to ze ładowanie gaśnie