PZU szyba czołowa warta 400zł
PZU szyba czołowa warta 400zł
dostalem z kamienia pod kładką dla pieszych wynik zbita szyba czołowa
ubezpieczony jestem w PZU full pakiet
zaproponowali mi 1100 zł
dla porownania moja szyba kosztuje w aso jakies 3,5 k
bedzie bezgotówkowe rozliczenie bo nie bede sie uzerał ze zlodziejami ....
ubezpieczony jestem w PZU full pakiet
zaproponowali mi 1100 zł
dla porownania moja szyba kosztuje w aso jakies 3,5 k
bedzie bezgotówkowe rozliczenie bo nie bede sie uzerał ze zlodziejami ....
Ostatnio zmieniony 04 sie 2015, 18:07 przez Preston81, łącznie zmieniany 1 raz.
bądź sobą, wariatów też lubią
no już dziś byłem w ASO sama szyba + ramka 4700 do tego robota i ja będe złośliwy to poprosze o auto zastępcze w mojej klasie ... jak nie chce się wypłacać ile trzeba to niech płacą ile wlezie
niestety szyba dostępna tylko za granicą więc ok 2 tygodni czekania mam nadzieje że pęknięcie nie będzie rosło ....
niestety szyba dostępna tylko za granicą więc ok 2 tygodni czekania mam nadzieje że pęknięcie nie będzie rosło ....
wątpię w salonie w ktorym robie auto poki co czekam na szybe pytalem tez o auto zastepcze to prawie nie maja zadnego na dzien dzisiejszy i musialbym brac z pzu
[ Dodano: 2015-08-15, 21:22 ]
oczekiwanie na szybe ok 14 dni , auto kwalifikuje sie do odebrania dowodu za jazdę z taką szybą , pzu auta zastepczego dac nie chce....
[ Dodano: 2015-08-15, 21:22 ]
oczekiwanie na szybe ok 14 dni , auto kwalifikuje sie do odebrania dowodu za jazdę z taką szybą , pzu auta zastepczego dac nie chce....
Re: PZU szyba czołowa warta 400zł
Naprawdę jest wiele dobrych firm ubezpieczeniowych na rynku. Jeśli oczekujecie czegoś więcej niż OC, to nie warto tracić zdrowia i nerwów na tę firmę.preston81 pisze: (...) ubezpieczony jestem w PZU (...)
Bądź dobry jak chleb.