części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[inne ] Regeneracja pompowtrysków cena

Gryczko
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[inne ] Regeneracja pompowtrysków cena

Post autor: Gryczko » 17 sie 2015, 07:51

Cześć wszystkim!
Na wstępie zaznaczam, że posiadam model A6 z silnikiem 2.0 TDI opartym na pompowtryskiwaczach. Owe pompowtryski zostały sklasyfikowane jako niesprawne. Chciałbym się Was zapytać o cenę takiej regeneracji. Jakie to są koszty (około) i z czym wiąże się ich naprawa? Sporo info jest na stronie głównej Boscha http://www.wtryskiwacz.com , ale ja chciałem coś się dowiedzieć praktcznie nie tylko teoria. Na forum A6 nikt nie był w stanie odpowiedzieć mi na to pytanie.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2015, 14:19 przez Gryczko, łącznie zmieniany 1 raz.

czaszkin77
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: czaszkin77 » 17 sie 2015, 17:17

Kolego jak u szwagra padły to po sprawdzeniu gość wycenił koszt regeneracji jednego na 700 zł x4 , czyli się nie opłaca nowy 800 zł

yasio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: yasio » 19 sie 2015, 06:53

Kolego wystarczy podpiąć kompa sprawdzić korektę wtrysku i wszystkow będziesz wiedział o swoich wtryskach napędzane są osobnym wałkiem takim jak rozrząd kupujesz używany cena ostatnio kupowałem koledze po 280zl plus przesyłka wymiana i po kłopocie tylko sprawdź jakie masz wtryski bo są dwa rodzaje z tego co pamietam to simensa i boscha najlepiej pokrywa zaworów do góry i czytac numer oe jeszcze ważny stan tego walka co napędza wtryski jak porysowany to tez do wymiany pozdr.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl