![]() |
![]() |
![]() |
[D2 97 2.8PB/LPG ] Samoistne otwarcie szyb w gorący dzień
[D2 97 2.8PB/LPG ] Samoistne otwarcie szyb w gorący dzień
D2 97r z solardachem, dzisiaj miałem ciekawą sytuacje, wiadomo - z solardachem wiatrak wyciąga gorące powietrze z wnętrza ale dziś, w dość gorący dzień oprócz tego Audi samo mi opuściło wszystkie szyby około 4-5cm, chciałbym wiedzieć czy to normalne czy coś się dzieje?
Ostatnio zmieniony 24 sie 2015, 09:33 przez Tighe, łącznie zmieniany 1 raz.
było: 80 b4 2.0
a8 d2 2.8 ack manual
jest: a8 d2 4.2 aqf manual
a8 d2 2.8 ack manual
A podchodząc do auta nie nacisnąłeś przypadkiem guzika otwarcia na pilocie dłużej ?
Na to wygląda. Lub przez przypadek nacisnęło Ci się w kieszeni. Jeśli problem się powtórzy to można się martwić. Ale moim zdaniem to mógł być przypadek.
Pierwsze dłużej naciśnięcie uchyla szyby o około 5cm następne już odsuwa je do samego dołu.
Na to wygląda. Lub przez przypadek nacisnęło Ci się w kieszeni. Jeśli problem się powtórzy to można się martwić. Ale moim zdaniem to mógł być przypadek.
Pierwsze dłużej naciśnięcie uchyla szyby o około 5cm następne już odsuwa je do samego dołu.
mówimy o guziku otwarcia drzwi? można nim otwierać też szyby? pilot mam normalny, nie scyzoryk, z przyciskami otwarcia/zamkniecia drzwi oraz osobnym na bagażnik.A podchodząc do auta nie nacisnąłeś przypadkiem guzika otwarcia na pilocie dłużej ?
sorry za banalne dla Was pytania, ale miesiąc temu przesiadłem się z audi 80 b4 w korbotroniku

było: 80 b4 2.0
a8 d2 2.8 ack manual
a8 d2 2.8 ack manual
To jest forum, tu się zadaje pytania i uzyskuje się odpowiedziTighe pisze:sorry za banalne dla Was pytania, ale miesiąc temu przesiadłem się z audi 80 b4 w korbotronikudopiero odkrywam tajniki d2

Nikt nie jest alfą i omegą, no ..... ( przemilczę )
Każdy się uczy.
Idź do auta i podchodząc do niego przytrzymaj dłużej przycisk otwarcia, daj znać co się wydarzy