[ALL] Lodówka
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
poprostu bierzez i to twoj ryzyk-fizyk, gosciu sie zabezpieczyl na taki wypadek aby nie dostac ew negatywa ;-)
[ Dodano: 2010-07-21, 07:21 ]
chociaz nie nie!!!zle napislem!!!! ona musi dzlac i mozna smalo dac mu negatywa jak nie bedzie chodzic bo napisal ten teksc Lodówka jest sprawdzona i w 100% sprawna.
Sformulowanie tego typu Sprzedaż prywatna bez gwarancji, zwrotu i możliwości zamiany. ma zupelnie inne znaczenie tj tak jak w tych marketach ze kazda nowa rzecz mozna zwrocic i moze ona nawet byc sprawna. Tu kupujesz rzecz prywatna i nie masz mozliwosci zwrotu no chyba ze bedzie uszkodzona to wtedy gosca trzba bedzie starszyc negatywaem
[ Dodano: 2010-07-21, 07:21 ]
chociaz nie nie!!!zle napislem!!!! ona musi dzlac i mozna smalo dac mu negatywa jak nie bedzie chodzic bo napisal ten teksc Lodówka jest sprawdzona i w 100% sprawna.
Sformulowanie tego typu Sprzedaż prywatna bez gwarancji, zwrotu i możliwości zamiany. ma zupelnie inne znaczenie tj tak jak w tych marketach ze kazda nowa rzecz mozna zwrocic i moze ona nawet byc sprawna. Tu kupujesz rzecz prywatna i nie masz mozliwosci zwrotu no chyba ze bedzie uszkodzona to wtedy gosca trzba bedzie starszyc negatywaem
... dyskusja trwa w tzw. klimacie "bicia piany" i każdy z Was podbija sobie cenę - no chyba ,że trwa sezon ogórkowy i trzeba zapełnić lukę w braku konkret tematów :mrgreen:
Audi A8 4.2Q
Audi 80 1.8 CC moja EX !
Audi A6 V6 2.5 TDi
Audi 100 2.5 TDI - moja EX !
http://eurowroc.com/akp/logo/logo2.jpg
Audi 80 1.8 CC moja EX !
Audi A6 V6 2.5 TDi
Audi 100 2.5 TDI - moja EX !
http://eurowroc.com/akp/logo/logo2.jpg
tu zdaje sie macie lodoweczke do D2
LODOWKA D2
LODOWKA D2
Kolego A8 4H0 to najnowsze A8 z 2010r. :-Dx4robbo pisze:tu zdaje sie macie lodoweczke do D2
LODOWKA D2
a to bardzo przepraszam :-Partekk pisze:Kolego A8 4H0 to najnowsze A8 z 2010r. :-Dx4robbo pisze:tu zdaje sie macie lodoweczke do D2
LODOWKA D2