![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
![]() |
![]() |
![]() |
Pierwszy Zlot Audi A8 w Świętokrzyskim
Erni ma warunki na grilla i kilka fur a to wystarczy by tym bardziej jko dżunior był organizatorem spota. Ja u siebie niewiele dałem rade zmontowac bo brak checi i tylko pszendze czy zakerka widuje ale w wielkopolsce juz spociki były i zawsze to coś. Tam juz był heveliusz preston czy r4q ze szczecina. Więc u was 3-4 furki sie nagarnie-organizujcie date i juz 

-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Panowie ja puki co muszę przystopować z uwagi na żonę która dziś trafiła do szpitala.
Pamiętajmy że co się odwlecze to nie uciecze, a nawet gdyby to pomału zaczynamy organizację Ogólnopolskiego w przyszłym roku.
Troszkę głupio wyszło ale ostatnie trzy miesiące byłem bardzo zaganiany. Remont w domu i przygotowania do porodu który najprawdopodobniej odbędzie się jutro.
Mam nadzieje, że się nie pogniewacie
Pamiętajmy że co się odwlecze to nie uciecze, a nawet gdyby to pomału zaczynamy organizację Ogólnopolskiego w przyszłym roku.
Troszkę głupio wyszło ale ostatnie trzy miesiące byłem bardzo zaganiany. Remont w domu i przygotowania do porodu który najprawdopodobniej odbędzie się jutro.
Mam nadzieje, że się nie pogniewacie

-
- Forum Audi A8