[ALL] Felgi w Waszych autach
Nie jest Ci za twardo na tych oponach? Też mam Multispoke od kolegi "sebos17" ale mam rozmiar 255/35 R20 i troche jest twardo na tych oponkach. Ladnie sie prezentuje na tych felgachadrian949 pisze:Opony to 245/35r20. Jeszcze w dół pójdzie to lepiej jeszcze będzie wyglądać.
Mariano te felgi kolegi sebos17 są ładne ale wiem, że on miał jakiś problem z nimi musisz poczytać jego posty. Też się nad nimi zastnawiałem, ale wybrałem Multispoke od niego a On je kupił wcześniej od kolegi FOSS-a więc były z dobrych rąk.
Ok tylko nie chodzi mi o kupno tych felg tylko o wzór a mogłem kupić taki wzór z oponami tymi co mam teraz wyszły by 3tyś zł ale zrezygnowałem bo kupiłem te moje o 500zł taniej a są jak nowe zero rys i teraz może i żałuję bo tamte może bardziej mi się podobają sam już nie wiem.kmicic-lt pisze:Mariano te felgi kolegi sebos17 są ładne ale wiem, że on miał jakiś problem z nimi musisz poczytać jego posty. Też się nad nimi zastnawiałem, ale wybrałem Multispoke od niego a On je kupił wcześniej od kolegi FOSS-a więc były z dobrych rąk.
Nie pierwszy jesteś co się pyta co to za fele. Dekielki też są oryginalne.preston81 pisze:kurde to powiem Ci że nie wyglądaja jak multispoke może to przez ten kapsel który chyba od nich nie jest , nie obrazajac myslalem ze czajniki zalozyłeś ale jak tak jest jak mowisz to git majonezadrian949 pisze:No co ty chiny bym założył. Fele to multispoke