części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Pranie tapicerki EKO MYJNIA Olsztyn. ODRADZAM!

Tomek_Iran
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Pranie tapicerki EKO MYJNIA Olsztyn. ODRADZAM!

Post autor: Tomek_Iran » 20 wrz 2015, 15:18

Odradzam wszystkim zostawianie samochodu partaczom z "firmy" EKO MYJNIA lub ECO MYJNIA (Na własnej stronie mają podane dwie nazwy)
Sprzęt z PRL-u
Srodki do skóry, tapicerki i prania wykładzin to juz w ogóle porażka.

Druga sprawa. Auto po ich "praniu", ktore wykonywane jest pod czyimś prywatnym domem i które wykonuje jakiś koleś który ciagle się spieszy, jest niedokładny, jest nadal brudne a w dodatku odkurzacz parowy którego uzywaja tak zmoczył mi dywany ze mineły 3 dni( było ciepło i wietrznie) a tam nadal jest mokto i zaczyna smierdziec.

Przy podliczaniu ceny doliczają jakieś usłygi które totalnie nie były wykonywane.
Ceny mają dość duze.

Ogólnie firma krzak. Trzeba tam być żeby to zobaczyć.

Gorąco NIE POLECAM.

aro51
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: aro51 » 20 wrz 2015, 16:02

Tomek_Iran, to co napisałeś jest i tak niewiarygodne bo rejestrujesz się dziś na forum i odrazu konkretnie objeżdzasz jakąs firme. Mi to na kilometr smierdzi nieuczciwa konkurencja, a reszta zrobi co zechce <jezyk>

Gość

Post autor: Gość » 20 wrz 2015, 16:41

aro51, Racja śmierdzi ale twój post bedzie póki co doskonale podważał temat do czasu az sie nie odezwie ktos w sprawie.

Tomek_Iran
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Tomek_Iran » 20 paź 2015, 17:46

aro51 pisze:Tomek_Iran, to co napisałeś jest i tak niewiarygodne bo rejestrujesz się dziś na forum i odrazu konkretnie objeżdzasz jakąs firme. Mi to na kilometr smierdzi nieuczciwa konkurencja, a reszta zrobi co zechce <jezyk>
Nie mam w tym zadnego interesu oprócz uchronienia innych uzytkowników przed partactwem.

Sytuacja była następująca:

Kupiłem auto z zaszczurzonym wnętrzem, sprzątnałem wszystko. Zarejestrowałem się na forum gdyż interesuje się zawsze moimi samochodami, lubię przy nich majsterkować i nie rzadko potrzebuję pomocy innych uzytkowników przy tym czy innym samochodzie.
Następnie pojechałem do Olsztyna gdzie umowilem sie na "pranie" tapicerki + podsufitka, fotele, boczki ogólnie chciałem aby było to zrobione kompleksowo. A wyszło im jak wyszło. Opisałem wszystko i stwierdzam ze nie było to warte ani grosza!

Dlaczego jesteś tak skory do takich podejrzeń?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl