Audi A8 by Lukas134
AMSTAFF, 22 cale wejda troche mniejsza gleba i opony jakies np 255/25/22
glinka, mysle ze 3 tysiace to normalna cena za takie felgi. w tym roku odnowione czyli wypolerowane, na przod zakupione opony Continentala po 7mm. Takze tylko jezdzic
[ Dodano: 2010-04-21, 20:27 ]
Audi na sprzedaż!!!
Powód, przejście na tylny napęd
[ Dodano: 2010-05-26, 21:48 ]
Ze sprzedaży zrezygnowałem Nie było klienta więc zostaje u mnie Audi
Male UPI
W środku miałem zwykle standardowe tapczany, jak na zdjeciu w pierwszej stronie
O takie:
Teraz wnętrze trochę zmieniło Design Jest Recaro, czarne i środek w szarej alkantarze :
Jak się Wam podoba ??
[ Dodano: 2010-07-26, 19:55 ]
Nowa kierownica już jest :okej: nie było czasu zrobić fotki nawet dopiero teraz mi ten środek się podoba lepiej
glinka, mysle ze 3 tysiace to normalna cena za takie felgi. w tym roku odnowione czyli wypolerowane, na przod zakupione opony Continentala po 7mm. Takze tylko jezdzic
[ Dodano: 2010-04-21, 20:27 ]
Audi na sprzedaż!!!
Powód, przejście na tylny napęd
[ Dodano: 2010-05-26, 21:48 ]
Ze sprzedaży zrezygnowałem Nie było klienta więc zostaje u mnie Audi
Male UPI
W środku miałem zwykle standardowe tapczany, jak na zdjeciu w pierwszej stronie
O takie:
Teraz wnętrze trochę zmieniło Design Jest Recaro, czarne i środek w szarej alkantarze :
Jak się Wam podoba ??
[ Dodano: 2010-07-26, 19:55 ]
Nowa kierownica już jest :okej: nie było czasu zrobić fotki nawet dopiero teraz mi ten środek się podoba lepiej
cezar88, będą będą felgi ale pewnie na gotowo dopiero na przyszły sezon
MotoRider, już nie jest do sprzedania kiedyś chciałem sprzedać ale zrezygnowałem Jedynie felgi sa na sprzedaz
Max, Powiem Ci, że najpierw przywiozłem całe czarne Recaro, ale nie miały poduszek bocznych i wymieniłem na te. Na początku jakoś nie byłem zadowolony, ale jakoś mi przeszło
MotoRider, już nie jest do sprzedania kiedyś chciałem sprzedać ale zrezygnowałem Jedynie felgi sa na sprzedaz
Max, Powiem Ci, że najpierw przywiozłem całe czarne Recaro, ale nie miały poduszek bocznych i wymieniłem na te. Na początku jakoś nie byłem zadowolony, ale jakoś mi przeszło
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
MotoRider, no zwykle sa niby wygodniejsze jak sie siedzi, ale w czasie jazdy czlowiek sie slizga i nic nie trzymaja
mmd317, to fakt trzymaja super
klon_84, A znajomy mial cos takiego na handel i kupilem szczerze Ci powiem, ze chcialem zwykle cale czarne ale nie mialy bocznych poduszek i juz wzialem te z wersji po FL, 3 zaglowek nawet jest i spodobalo mi sie
mmd317, to fakt trzymaja super
klon_84, A znajomy mial cos takiego na handel i kupilem szczerze Ci powiem, ze chcialem zwykle cale czarne ale nie mialy bocznych poduszek i juz wzialem te z wersji po FL, 3 zaglowek nawet jest i spodobalo mi sie
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Podłokietnik akurat znajomy sprzedał nie jest tani bo chyba 500zł chce za kompletny, ale jeszcze będzie Teraz będą nowe felgi może w przyszłym tygodniu już u mnie będą
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6