![]() |
![]() |
[D3 07 W12/LPG ] Znikł graficzny system parkowania.
[D3 07 W12/LPG ] Znikł graficzny system parkowania.
Byl i nie ma. Ostatnio zawiesilo mi sie mmi. Po czym na nowo wgralem oprogramowanie, a od tego czasu nie pokazuje sie nic na wyswietlaczu. Wczesniej kiedy wybralem wsteczny lub parkowalem przodem to zalaczala sie ta funkcja automatycznie. Macie Panowie jakas rade dla mnie? 

Ostatnio zmieniony 06 paź 2015, 00:36 przez w12_Audi, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Znikl graficzny system parkowania.
Aktywowac zielone menu i w nim ustawic .Jakie oprogramowanie wrzuciles?w12_Audi pisze:Byl i nie ma. Ostatnio zawiesilo mi sie mmi. Po czym na nowo wgralem oprogramowanie, a od tego czasu nie pokazuje sie nic na wyswietlaczu. Wczesniej kiedy wybralem wsteczny lub parkowalem przodem to zalaczala sie ta funkcja automatycznie. Macie Panowie jakas rade dla mnie?
Restowalem. W MMI wybralem opyczne ale po wyborze tej opcji nic sie nie dzieje. Jak parkuje to tylko sygnal dzwiekowy jest...jordan233 pisze:Ok. Czy resetowales MMI po zaznaczeniu opcji? Czasami pomaga.w12_Audi pisze:Aktywowalem zielone menu i po zatwierdzeniu tej opcji nic sie nie dzieje". Oprogramowanie to 5570
Rozumie ze w MMi jest tylko dźwiękowy i nie można wybrać graficzny?
w12_Audi pisze:Soft jest orginalny nie bylo problemu przy wgrywaniu.Wersja niemiecka.jordan233 pisze:Jeżeli powyższe czynności nie pomagają stawian na Soft,z pewnego źródła? jakis problem bym przy wgrywaniu? Rozumię że wersja angielska?
Hmmmm. Jak sobie nie poradzisz do 20 to zobaczę u siebie jak to wyglada.
Ok. Rozumiem ze ponownie wgrales teraz soft?w12_Audi pisze:Nie wiem co moge jezcze zrobic, wiec na razie sie poddaje. Po wgraniu softu mam zablokowanie zielone menu wiec tam dzis nie wejde gdyby taka bylo potrzeba. Jutro podjade do warsztatu i je odblokuj.
Zobaczę jeszcze w VCDS jak to u mnie wygląda.