Poszukuję warsztatu gdzie uczciwie i rzetelnie sprawdzą mi skrzynie i olej i go wymienią jak zajdzie taka potrzeba (a raczej na pewno).
Ktoś jest w stanie polecić ?
Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
[Wielkopolskie] Warsztat ASB
Ja z własnego doświadczenia mogę polecić gościa z Baranowa ul. Skryta 4 - Daniel Buda. Robił mi skrzynię, remont , uszczelnienie i oczywiście olej itp. Całość kosztowała duuuuzo taniej niż wycenil Pan "Stefurak" , który w dodatku ma wymagania z d... wzięte - minimum pół baku benzyny.. Po co do wymiany, remontu skrzyni pół baku benzyny?? Komentarz pozostawiam dla siebie.
W każdym razie, szukając firmy która zajmie się remontem obdzwonilem i pytałem w wielu miejscach, Daniel był najtańszy a do tego szczerze - bardzo w porządku gościu z niego, do pogadania a nie jak reszta kasy bierze od groma a zachowują się jakby robili za darmo, wielka laska!
P. S. Absolutnie nie robię specjalnej reklamy, wyglaszam jedynie swoje zdanie w oparciu o własne doświadczenia.
W każdym razie, szukając firmy która zajmie się remontem obdzwonilem i pytałem w wielu miejscach, Daniel był najtańszy a do tego szczerze - bardzo w porządku gościu z niego, do pogadania a nie jak reszta kasy bierze od groma a zachowują się jakby robili za darmo, wielka laska!
P. S. Absolutnie nie robię specjalnej reklamy, wyglaszam jedynie swoje zdanie w oparciu o własne doświadczenia.
Pozdr,
Kris V8
Moja "Letty":
Kris V8
Moja "Letty":