![]() |
![]() |
![]() |
A8 D2 4.2Q 99' by Nyku (Książka Serwisowa)
- Nyku
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Radek
Ja mam tarcze Zimmermann kupione od michalwruszak i we wcześniejszej D2 też takie miałem i byłem mega zadowolony. Tarcze oryginalnie pokryte farbą anty korozyjną więc cały czas ładnie wyglądająpreston81 pisze:a jakie tarcze brales ? ja kupilem jakies lepsze ate i nie jestem zadowolony....

Klocki wziąłem ATE bo sam Michał mi tak doradził

Życzę bezawaryjności i do przodu z planami
Pozdrawiam

Pozdrawiam
"Nigdy do niczego się nie przyznawaj, złapią cię pijanego w samochodzie, to mów, że nie piłeś, znajdą ci dolary w kieszeni, to mów, że to pożyczone spodnie, a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Nigdy się nie przyznawaj"
- Nyku
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Radek
preston81, jestem teraz przelotem w domu. Wieczorem na PW Ci napisze co i jak bo i jego musze podpytać ile by chciał i pewnie by chwile trzeba było poczekać bo by musiał FISa zamówić chyba że masz sprawnego. Ogólnie to mam znajomego który jest dobrym elektronikiem. Zaniosłem mu kiedyś drugie zegary (ze sprawnym fisem) i mówi że nie robił nigdy ale spróbuje. Po godzinie dzwoni że do odbioru i sprawdzamy czy działa i jak widać na foto bangla 
Powiedział mi właśnie że jakby coś to że moge mu załatwiać takie robótki bo to dla niego nic trudnego.
robertas, Darki darki
na oryginały mnie nie stać ^^
Wszystko napisane pod zdjęciami
19". 8,5j przód/9,5j tył 
Też nieraz widywałem na fotkach A8 na tym kole i poza Rotiform'em TMB (to już w ogóle poza moim zasięgiem) to one były jedne z najlepszych MOIM ZDANIEM do D2

Powiedział mi właśnie że jakby coś to że moge mu załatwiać takie robótki bo to dla niego nic trudnego.
robertas, Darki darki

Wszystko napisane pod zdjęciami

Też nieraz widywałem na fotkach A8 na tym kole i poza Rotiform'em TMB (to już w ogóle poza moim zasięgiem) to one były jedne z najlepszych MOIM ZDANIEM do D2