Podpisuję sie pod tym obiema rekamiraftor pisze:w kanonie dobrego smakust@rost pisze:A co do tego ze trzeba trzymac serie badz tylko W12/S8... poprosze o jakies wytyczne, gdzie tak jest napisane? <jezyk>
Na pewno kojarzycie auto kolegi PISI no jak dla mnie jest mocno przesadzone i to jest cos w stylu poprawianiu pieknej dziewczyny za pomocą botoksu i implantów, chce sie dobrze, a wychodzi słabo i w pewnym momencie zaczyna wygladać śmiesznie mimo wpakowania ogromu pracy i pieniedzy.
Wg mnie jesli chodzi o mody auta to pakiet s8 jak najbardziej, pakiet w12 jak najbardziej ale robienie składaka mixsów i agro modyfikacji szpeci auto, na pewno są fani modyfikacji super gleby, felg z rantem, wszech obecnego chromu, wodotrysków, pikowanej skóry, ledów pod progami i smokami na pokrywie silnika, ale wydaje mi sie ze era szybkich i wściekłych NFS underground odeszla do lamusa.
Czasami jak widze jakies dokładki w a8 listwy spoilery i inne cuda MiCHina to zastanawiam sie czy komus to sie naprawde podoba i co autor miał na mysli.
A8 jest tak ładnym autem ze poprawianie go po za fabrycznymi modami od a-z na pakiet s8 w12 w mojej opini nie jest fajne.
ps Nie mogłem edytować poprzedniego postu