części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

D3 4.2L "Mercure" by VanDyke

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 13 gru 2015, 19:08

raftor pisze:
st@rost pisze:A co do tego ze trzeba trzymac serie badz tylko W12/S8... poprosze o jakies wytyczne, gdzie tak jest napisane? <jezyk>
w kanonie dobrego smaku :D

Na pewno kojarzycie auto kolegi PISI no jak dla mnie jest mocno przesadzone i to jest cos w stylu poprawianiu pieknej dziewczyny za pomocą botoksu i implantów, chce sie dobrze, a wychodzi słabo i w pewnym momencie zaczyna wygladać śmiesznie mimo wpakowania ogromu pracy i pieniedzy.

Wg mnie jesli chodzi o mody auta to pakiet s8 jak najbardziej, pakiet w12 jak najbardziej ale robienie składaka mixsów i agro modyfikacji szpeci auto, na pewno są fani modyfikacji super gleby, felg z rantem, wszech obecnego chromu, wodotrysków, pikowanej skóry, ledów pod progami i smokami na pokrywie silnika, ale wydaje mi sie ze era szybkich i wściekłych NFS underground odeszla do lamusa.

Czasami jak widze jakies dokładki w a8 listwy spoilery i inne cuda MiCHina to zastanawiam sie czy komus to sie naprawde podoba i co autor miał na mysli.

A8 jest tak ładnym autem ze poprawianie go po za fabrycznymi modami od a-z na pakiet s8 w12 w mojej opini nie jest fajne.
Podpisuję sie pod tym obiema rekami <brawo>

ps Nie mogłem edytować poprzedniego postu <nie>

st@rost
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: st@rost » 13 gru 2015, 19:11

Jezu ale elaborat i rozprawy dotyczące raptem dwóch nie-ori koncowek wydechow :D

W sumie to dobrze, ze kazdy ma swoje zdanie :)

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 13 gru 2015, 19:14

VamDam ma bynajmniej najgorętszy temat <jezyk>

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 13 gru 2015, 19:56

raftor pisze:
st@rost pisze:A co do tego ze trzeba trzymac serie badz tylko W12/S8... poprosze o jakies wytyczne, gdzie tak jest napisane? <jezyk>
w kanonie dobrego smaku :D

Na pewno kojarzycie auto kolegi PISI no jak dla mnie jest mocno przesadzone i to jest cos w stylu poprawianiu pieknej dziewczyny za pomocą botoksu i implantów, chce sie dobrze, a wychodzi słabo i w pewnym momencie zaczyna wygladać śmiesznie mimo wpakowania ogromu pracy i pieniedzy.
.
Raftor aby każdy miał taką jak PISI,dla mnie auto kozackie - mi by wadziła jedynie gleba :)
Poza tym auto piękne ,mody które wykonał na duży plus...
Mam nadzieję że kolega PISI się nie obrazi ;)

Jak widzę niektóre D2 to płakać mi się chce ..... co ludzie potrafią z tym zrobić.

Awatar użytkownika
panton
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: panton » 13 gru 2015, 20:22

Łooo matko i córko... jaką dyskusję rozpętałem kilkoma fotkami LOL :D

st@rost
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: st@rost » 13 gru 2015, 20:58

No kolega PISI wlozyl sporo pracy w swoje cudo! <okok> piekna sztuka!

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 14 gru 2015, 05:50

Kurde czy co nie którzy nie widza ze na tyle sa ori kominy <hmm>

Cmokanie co chwila w postach komuś 4 liter jest już nudne conajmniej ...

Jezeli kazdy miałby sie obrażać że komuś się coś nie podoba to albo wyszystkich by znienawidził albo by poprostu dał siana z forum <boisie>

Każda krytyka jest konstruktywna i inteligentni ludzie potrafia wynieść z niej wnioski i nie będą obrzucać sie błotem <okok>

Nie uważam by Blade czy Pisi mieliby sie obrażać bo komuś nie podobaja sie ich felgi czy nakładki czy też inna modyfikaćja ;)

Jako nie pierwszy i nie ostatni miałem w planach montaż drl z a6 diody takowe zakupiłem i już miałem montować ale...

Chłopaki na forum mocno krytykowali i powinienem sie na nich ku..wa obrazić w ui ;)

Przemyślałem sobie na sucho raz jeszcze i nie wkładałem tym bardziej że rozklejałem lampy i miałem wszystko jak na tależu... nawet jezeli zdecydowalbym sie jednak na montaz drl z a6c6 to miałbym na nich focha je...ć ??? <boisie>

Oba samochody są bardzo ładne ale zawieraja elementy których sam osobiście bym nie dokładał , nie zakładał conajmniej w takim czy innym zestawieniu i nie jest to tylko moje zdanie

Krytyke trzeba umieć przyjąć i ją zrozumieć a nie szczekać jak bezpański pies ;)

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 15 gru 2015, 19:27

Obrazek

Obrazek

michalwruszak
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: michalwruszak » 15 gru 2015, 19:29

Żeby tylko brzmiało teraz tak dobrze jak wygląda :)
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne

FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 15 gru 2015, 19:35

Brzmienie jest bardzo fajne ale jest głośno. Bardzo głośno. Rzekłbym, że urywa głowę. Nikt normalny przeglądu nie zaliczy <jezyk>

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 15 gru 2015, 19:38

zapodawaj dzwięk !!!!!! wolne i przygazówa <amasz>

chyba sie domyślam jak to ryczy , bo u Fossa obrócił sie cały Mc donald jak lekko pierdnął w wydech
Ostatnio zmieniony 15 gru 2015, 19:40 przez dracus6662, łącznie zmieniany 1 raz.

michalwruszak
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: michalwruszak » 15 gru 2015, 19:39

Pytałeś o koszta montażu przepustnicy ? To by pewnie troche uspokoiło tego wariata :)
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne

FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044

jordan233
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: jordan233 » 15 gru 2015, 19:40

VanDyke pisze:Brzmienie jest bardzo fajne ale jest głośno. Bardzo głośno. Rzekłbym, że urywa głowę. Nikt normalny przeglądu nie zaliczy <jezyk>
Az tak głośno :)?? Jak wydech sprawuje sie na trasie,mocno slychac w aucie przy 140km/h
Dużo jebania z wycięciem na kominy?
Jaka dokładnie średnica kominów?

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 15 gru 2015, 19:44

Pytanie :

nie szło by przerobić wydechu tak jak prawdopodobnie jest w s8 otwiera sie pełen wydech przy jakichś obrotach a na postoju przymyka sie ale nie wiem dokładnie jak to jest , niech sie wypowie ktoś obeznany w temacie bo dowodu szkoda stracic

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 15 gru 2015, 19:54

Dopiero co przyjechałem z montażu. Jeszcze po trasie nie miałem okazji jechać. Jak na razie zauważyłem jedną wadę. Przy 1800 obrotach wali potwornym basem w kabinie <jezyk> Tylne rolety w drzwiach wpadały mi aż w rezonans hehe. Po kilkunastu kilometrach ten bas ustąpił ale jest to ewentualny element do poprawki. Miałem otwarty tunel na narty więc może to też miało wpływ. Powyżej 2k jest piękny ryk silnika V8 :)

Wycięcie kominów to 15 minut roboty i jest to, z tego co obserwowałem, najłatwiejszy etap :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl