[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
- KRUSZYN_3CITY
- Forum Audi A8
Testowałem spalanie na autobanie, jadąc 180km/h palił 6.5-8 litrów czyli jak na tak duże auto i dużą prędkość bardzo przystępnie kiedy jechałem 200km/h palił już 10-11 litrów jechałem na tempomacie i obserwowałem licznik zużycia aktualnego. Raptem 20km/h więcej ale na 300 km trasy oszczędność 10 litrów paliwa.
Dodam że jeżdżę bardzo nazwijmy to dynamicznie po mieście i tylko na "S" a spalanie mam na poziomie 13 litrów więc uważam ten wynik za przyzwoity
Dodam że jeżdżę bardzo nazwijmy to dynamicznie po mieście i tylko na "S" a spalanie mam na poziomie 13 litrów więc uważam ten wynik za przyzwoity
A8 D3 4.0 TDI V8 chip 310KM QUATTRO [G8 DAN]
ALFAROMEO 147 1.6 T.SPARK
Kącik mądrości :
》Prawdziwych przyjaciół poznaje się w szczęściu i dobrobycie, tylko nie liczni są w stanie znieść nasze sukcesy 《
》Nigdy nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem 《
》Pieniądze, alkohol i narkotyki są dla mądrych ludzi 《
ALFAROMEO 147 1.6 T.SPARK
Kącik mądrości :
》Prawdziwych przyjaciół poznaje się w szczęściu i dobrobycie, tylko nie liczni są w stanie znieść nasze sukcesy 《
》Nigdy nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem 《
》Pieniądze, alkohol i narkotyki są dla mądrych ludzi 《
- stillbadboy
- Super Klubowicz