części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Odradzam telewizor Panasonic

adrian949

Odradzam telewizor Panasonic

Post autor: adrian949 » 04 sty 2016, 17:29

Hej, Panowie odradzam telewizor marki Panasonic model TX-P50ST60E. Sześć tygodni temu skończyła się gwarancja i telewizor się z..... Rozmawiałem z centralą w Warszawie i oni mają wyje.... ,liczyłem na jakiś rabat chociaż na naprawę niestety nic mi nie zaproponowano. Za telewizor dałem prawie 4 tys i jeżeli poszła matryca nadaje się na śmietnik. Miałem nadzieję że przynajmniej podziała te 5 lat. Pozdrawiam

Gość

Post autor: Gość » 04 sty 2016, 17:36

No faktycznie, ja starego cięzkiego LG mam do dzis i hasa jeszcze a to juz z 8lat,mamuska nieco nowsze LG ma juz z 5 latek,w domu mam jeszcze 27" LG 3D i 3 latka mineły,oraz szajsunga juz własnie po gwarce.

Lolek84
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Lolek84 » 04 sty 2016, 17:41

adrian949, myślę że inne marki też padną po okresie gwarancyjnym, jeszcze niedawno tylko lg chwalili

Gość

Post autor: Gość » 04 sty 2016, 17:43

Zaznaczam że nie dałem nigdy więcej jak 500euro za tv 42-47"

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 04 sty 2016, 17:48

Trochę szkoda, stare plazmy Panasonica były nie do zajechania.
Black Cars Matters

Awatar użytkownika
drago_o
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: drago_o » 04 sty 2016, 17:50

Mój sony działa i jest sprawny juz 6 rok (na złość bo specjalnie 5 letnie ubezpieczenie kupiłem aby wymienić sobie na nowy po okresie gwarancji jak się zepsuje). Ale nie polecę tej firmy nikomu.

Dzisiaj można kupić tv od Samsunga i lg. Resztę w przed biegach bym skreślał. Są fajne, są wytrzymałe i się nie psują inne marki ale tylko te dwie potrafiły zrobić telewizory w miarę inteligentne i przydatnymi funkcjami.

Nie ma co patrzeć na to czy będą długo działać czy nie bo wszystko jeden chłam. Tylko funkcjonalność najlepsza u samsunga i lg.
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

adrian949

Post autor: adrian949 » 04 sty 2016, 17:54

Rozmawiałem z jednym gościem, jest szansa że to nie matryca. Tak wygląda obraz klonuje to co jest z prawej strony, dziś zaczął również klonować z lewej na prawą. Klonuje tylko jasny kolor, jak z prawej strony są ciemne kolory to jest oki. Trzeba będzie wyciągnąć starego LG niestety 32 cale

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 04 sty 2016, 18:02

na taki towar warto brac dluzsza gware doplacasz 2 stowki i masz klopot z glowy , mam podobną ale z 3d i u mnie wszystko gra jak nalezy tyle ze ja slysze ten tv tzn niby one tak maja ale mam jeszcze leda z ktorego zaden dzwiek sie nie wydobywa , ja 2x plazmy bym nie kupil ...
bądź sobą, wariatów też lubią

adrian949

Post autor: adrian949 » 04 sty 2016, 18:23

Z tym przedłużaniem nie jest tak kolorowo. Kolega przedłużał nie pamiętam co brał i się popsuło po gwarancji i hu.. dostał. To działa jak AC płacisz jest oki a jak oni tobie to już nie.
http://natemat.pl/88555,chcesz-przedluz ... agaja-kase

rav85
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: rav85 » 04 sty 2016, 18:48

dokladnie te wszystkie dodatkowe ubezpieczenia w Naszym kraju to naciąganie na kasę,

ja bylem glupi i dałem sie nabrać i ubezpieczyłem Xperia Z2 przy zakupie dałem 2499 zl za tel + 499lza ubezpieczenie od zniszczeń i tel wypadł mi z reki podczas rozmowy kiedy wychodziłem z autobusu, gwarant zrobił wszystko aby nie dać telefonu nowego ani wypłacić kwoty ub z faktury, ja miałem im udowodnić ze nie zepsułem go celowo

dalej

laptop sony vaio pro 13.3 koszt zakupu 4999zl + ubezpieczenie od niby wszystkiego za 900zl , w laptopie wylała się matryca w rogu, wina modelu oczywiście ubezpieczyciel zrobił wszystko żeby nie przyjąć reklamacji, sony naprawiło sprzęt bez problemu na gw .

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 04 sty 2016, 19:02

powiem tak kumpela utopila iphona za 4 klocki powiedziala ze ktos ja popchnal i wpadl do wody czekala tyle ile miala i dostala nowy tel korzystala wlasnie z tego dodatkowego ubezpieczenia , ja takie ubezpiecenie wzialem ostatnio na tablet lenoo s8 dla syna i mysle ze taie cos moze sie przydac zawsze wine zglaszasz os 3ciej tak mi mowili w sklepie jak bedzie czas pokaze obym nie usial z tego korzystac

r4q
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: r4q » 04 sty 2016, 19:04

może zależy od firmy która tą gwarancję wystawia a może od tego jak ktoś przyjmujący to potraktuje/opisze etc. Ja miałem tylko przygody ze sprzętem elektronicznym, ale kupowałem zawsze w komputroniku bo koleżanka tam jest jakąś kierowniczką i wymienili mi już na nowe 2 karty graficzne i jeden telefon bez problemów. Miałem też przygodę z myszką logitecha, zakupioną akurat w innym miejscu wieki temu i po zgłoszeniu do logitecha naprawili mimo, że mysz miała już 5 lat a ja nie byłem w stanie znaleść paragonu... Może mam szczęście do gwarancji :P

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 04 sty 2016, 19:09

nie logitech to porządna firma mi do zestawu z-5500 po gwarze wysylali gdzies ze swiata panel do glosnikow bo przestalo mi dzialac podswetlanie, wszystko za free bylem w takim szoku ze nie moglem dojsc do siebie przez kilka dni :))

a u nas to tragedia zrobia wszystko by ci nie uznac .... masakra no chyba ze jak to sam powiedziales ma sie znajomych :)

Unseen

Post autor: Unseen » 04 sty 2016, 20:22

Trzeba przeczytac dokladnie te wszystkie warunki ubezpieczenia/dodatkowej gwarancji, zeby potem wiedziec jaka szkode zglosic i co zostanie zaakceptowane, a co nie.

W zeszlym roku mialam 3 rozne zgloszenia szkody do ubezpieczen i wszystkie zostaly pozytywnie i szybko zalatwione. Bujam sie jeszcze z tym trzecim, bo naprawili mi jeden obiektyw zamiast oddac pieniadze i niedawno odeslalam go po raz trzeci do naprawy. Licze wreszcie na zwrot gotowki. Za drugi obiektyw w tym samym zgloszeniu dostalam od razu pieniadze i juz dawno go odkupilam.

Dymian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Dymian » 04 sty 2016, 21:01

Mam telewizory samsunga i LG- chodzą od lat- ooo dopiero się obejrzałem, a kolejny LG skończył gwarancję jakieś 2 tygodnie temu <jezyk> .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl