To i ja coś dodam. Miałem identycznie (ale nie wiem czy do końca mam już dobrze ale napisze). Wcześniej jak u Ciebie wystarczyło 15 min aby cały nowy aku zjechał do zera. I właśnie otworzenie drzwi miało na to wpływ. Bo tak przyjechałem do pracy i jeżeli w ciągu dnia ich nie ruszałem to mógł stać tydzień ale wystarczyło raz je otworzyć i kilka minut aku 0. Dużo się z tym męczyłem prawie 2 lata byłem może u 20 elektroników ostatnim był nasz kolega z forum

. Ale też nie pomógł. Nie dawno padła mi zmieniarka więc przy okazji jej kupna kupiłem też sterownik drzwi pasażera ale okazał się nie potrzebny, dlatego że jak rozebrałem boczek właśnie w tych drzwiach i po kolei odłączałem od sterownika kostki to na chyba takiej pomarańczowej usłyszałem cyknięcie pod fotelem pasażera. Zostawiłem na kilka min po czym wróciłem i patrze śpi (trójkącik od awaryjnych zgasł

). Więc jak już pisałem cyknięcie pod fotelem czyli sterownik fotela odłączyłem ale nie do końca bo jednej wtyczki nie dam rady wypiąc podejrzewam że dzieje się w niej jakaś rzeź ale wystarczyło jak odłączyłem pozostałe trzy. W chwili obecnej mogę drzwi otwierać kilkanaście razy a i tak mam 100% na mmi o zawsze odpale także może sprawdź te moduły a i należy wykodować je z gatewaya przed odłączeniem.