Drogie to one są w PL. Zobacz po ile chodzą w USA CV1 z zapasów magazynowych idzie jeszcze za 1500$ wyrwać. XO Tokyo również w podobnej cenie. Wysyłka POL-AMERem i bez cła. Licząc ze wszystkimi kosztami nawet te 2000$ to i tak dobra cena. VFS2 za 10500zł jestem w stanie w PL kupić Ale za dużo szprych mają jak dla mnie.
Wiesz co jak jesteś zainteresowany czymś konkretnym to ja znam pewną dobrą firmę nazywa się Asanti ale nie wiem czy w ich cenie nie wolałbym sobie kupić drugiego D3
musiałbym to na D3 zobaczyć bo felga ciekawa ale czy to będzie odpowiednie na Twojej srebrnej D3 to trudno powiedzieć...
2.5k na felgę jak jest ładny wzór to nie ma jeszcze tragedii... bardziej zastanawia mnie trwałość tych felg Vossen czy Rohana
jak to daje radę na naszych drogach
Nie no jęźeli chodzi o te JUDDy to oczywiście srebrne/polerowane wchodzą jedynie w grę. Wrzuciłem tylko te zdjęcia żeby wzór pokazać. Czarnych nigdy bym nie założył Poza tym one są już w przystępnej cenie bo około 6,5k
moje mają srebrny rotor, a nawet jakiś taki błyszczący i grafitowe wnęki (fabryczne malowanie) ranty radinox są w polerce. to są używane Rial Daytona Race 20''. jak co to PW