A8 D3 4.2 Supercharged by Jordan233
Widziałem ,widziałem -wszystko ma być zrobione w granicach rozsądkudracus6662 pisze:jordan tylki nie zrób tak .. pogadaj z fossem on ma fajniedopasowane
Chciałbym już to mieć zamontowane ,najbardziej się wkurwie jak coś nie będzie pasować.
Ojtam ojtam - tutaj sami swoi:)panton pisze: kurde czasami tego forum to aż się boję - tutaj wszystko wszyscy wiedzą
Kolejny gadżet na pokładzie ,tym razem wskoczyły wysuwane tweetery B&O.
krótkie video podglądowe :
Cały opis doposażenia znajduje się w dziale Zrób to sam -Warsztat
http://www.a8team.pl/d3-all-tweetery-wy ... t19313.htm
krótkie video podglądowe :
Cały opis doposażenia znajduje się w dziale Zrób to sam -Warsztat
http://www.a8team.pl/d3-all-tweetery-wy ... t19313.htm
Ostatnio zmieniony 18 mar 2016, 20:13 przez jordan233, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajnie to wygląda cały czas coś modzisz
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Trzeba trochę sobie umilić życie; )Lukas134 pisze:Fajnie to wygląda cały czas coś modzisz
W maju jestem umówiony na korektę lakieru ,oraz montaż końcowek wydechu-nie mogę się doczekać
Jestem w trakcie doposażenia rejstratora video z 2 kamerami będzie pracował 24h na dobę i zapisywal pracę w zewnetrzym urządzeniu, podgląd będzie na MMI no i lodówka tylna czeka na montaź;)
Kolego do twojej to mi jeszczeeeee daleko:)
Ostatnio zmieniony 18 mar 2016, 12:24 przez jordan233, łącznie zmieniany 1 raz.
jordan233, chyba się wiążesz z autem na długo, że planujesz tyle modów co ? też dumałem podokładać kilka rzeczy, ale chyba te pieniądze wolę odkładać niech zbiera się kupka na jakieś A8 D4 bądź A7
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Lukas134 pisze:jordan233, chyba się wiążesz z autem na długo, że planujesz tyle modów co ? też dumałem podokładać kilka rzeczy, ale chyba te pieniądze wolę odkładać niech zbiera się kupka na jakieś A8 D4 bądź A7
Zostaje pzy mnie, żadnych planów z nowym autem niema i nie będzie
Teraz są ważniejsze priorytety a drobne mody zawsze oko cieszą
- dracus6662
- Super Klubowicz
zapytam sie inaczej czy glosniki schowaja sie jezeli schowasz panel mmi czy tylko kiedy go wylaczysz?
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
dracus6662 pisze:zapytam sie inaczej czy glosniki schowaja sie jezeli schowasz panel mmi czy tylko kiedy go wylaczysz?
Jeżeli ekran MMI jest zamknięty to tweetery też są zamknięte.
Jeżeli odpalam autko ,to tweetery się wysuwają,jeżeli gaszę autko to tweetery się chowają.
Jeżeli mam odpalone autko i zamknę ekran MMI przyciskiem w konsoli to się tweetery chowają.
Ogólnie to jest tak jak chciałem ,gdyż cały czas jeżdżę na otwartym MMI,czyli tak jak system się wybudza i jeżeli gaszę autko to się chowa ekran oraz głośniczki.
Jeżeli ktoś jeździ przy zamkniętym ekranie MMI to musi pomyśleć o innym rozwiązaniu(podłączeniu tweeterków)
Można zrobić tak że przy zamkniętytm ekranie MMI tweeterki będą w pozycji wysuniętej,ale gdy zgasi auto to tweeterki będą też w pozycji otwartej - mi ten sposób się nie podoba
danishow pisze:jordan233, te tweetery cały czas tak sobie jeżdżą góra/dół czy masz do tego jakiś "guziczek" ?
Zależało mi na automatycznym wysuwaniu i chowaniu głośniczków, nie chciałem żadnego dodatkowego przycisku.
jordan233, super to wygląda, ale tak patrząc po allegro czy olx to nie bardzo są graty do takiej przeróbki
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6