[Kraków] Może jakiś spot??
- Nyku
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Radek
No moja ósemka stoi prawie na końcu, mniej więcej na środku jadąc id prawej strony Pusto dookoła więc powinna się w oczy rzucić
[ Dodano: 2016-02-25, 23:47 ]
No to ja już po zlocie, miło było poznać nowych ludzi
Zwinąłem się jako pierwszy bo miałem kawałeczek drogi + jutro na 6
Jakość dość słaba bo źle ustawiony aparat w telefonie.
Dziękuje bardzo ślicznie Krzyśkowi bo przyrobiłem ramkę na rejestracje
Oczywiście nie obyło się bez przygód, w drodze powrotnej na A4 zapaliła się kontrolka o niskim stanie oleju (żółta <jezyk> ) więc stanąłem sobie na Orlenie i dokupiłem oliwe 5w30. Spodziewałem się zdzierstwa ale nie aż takiego... 65,50 za 1l!
[ Dodano: 2016-02-25, 23:47 ]
No to ja już po zlocie, miło było poznać nowych ludzi
Zwinąłem się jako pierwszy bo miałem kawałeczek drogi + jutro na 6
Jakość dość słaba bo źle ustawiony aparat w telefonie.
Dziękuje bardzo ślicznie Krzyśkowi bo przyrobiłem ramkę na rejestracje
Oczywiście nie obyło się bez przygód, w drodze powrotnej na A4 zapaliła się kontrolka o niskim stanie oleju (żółta <jezyk> ) więc stanąłem sobie na Orlenie i dokupiłem oliwe 5w30. Spodziewałem się zdzierstwa ale nie aż takiego... 65,50 za 1l!
A czyja to taka fajnie czerwona??
Niedługo się spodziewaj nastawników jak nie pilnujesz stanu oliwyNyku pisze:Oczywiście nie obyło się bez przygód, w drodze powrotnej na A4 zapaliła się kontrolka o niskim stanie oleju (żółta ) więc stanąłem sobie na Orlenie i dokupiłem oliwe 5w30. Spodziewałem się zdzierstwa ale nie aż takiego... 65,50 za 1l!
- Nyku
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Radek
Powiem Ci że jak jeżdżę po mieście to pilnuje sobie stanu, przed wyjazdem do Krk także sprawdzałem (nie miałem już na dolewki) a było na bagnecie minimum (na ciepłym bo to na CPNie sprawdzalem sobie płyny ekploatacyjne...głupi ja ) więc stwierdziłem że to tylko +/- 150km więc powinienem oblecieć bo już nie chciało mi się jechać do jakiegoś marketu a kupować na CPNie było mi najzwyczajniej szkoda. W drodze powrotnej "PIIIIIK" i zawał serca. na szczescie miałem 3km do stacji więc powoli na niskich obrotach doturlałem się, ostudziłem motor i dolałem.Apophis pisze:Niedługo się spodziewaj nastawników jak nie pilnujesz stanu oliwy
- orkaskawina
- Super Klubowicz