![]() |
![]() |
[D2 99 4.2PB ] Luzy w skrzyni
no tak chyba zrobie. ale raczej musi to byc to bo skrzynka dziala idealnie. a charakterystyczne uderzenie po dodaniu gazu wystepuje jak bieg juz zasprzeglony jest. wiec jedyna opcja to ze musi sie skasowac luz na wale i torsenie a przy mocnyn dodaniu gazu jest uderzenie. tak ja to rozumiem, jesli cos jest inaczej prosze o wskazowki
-
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Odgrzebię, bo coraz częściej o tym myślę. Zatem prawdopodobnie zlokalizowałem przyczynę luzów i strzałów u mnie w napędach. Jest to w tzw. "dupce" skrzyni. I teraz tak. Owa "dupka" z tego co widziałem składa się z dwóch części. Czy aby dobrać się do łożyska i tego wyjścia na wał mogę odkręcić tylko tą ostatnią część? Poniżej przedstawiam schemat z katalogu ZF. Robił to ktoś kiedyś?
![Obrazek]()
I`m the LPG master
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
http://www.oemepc.com/audi/part_single/ ... 885/lang/e
i na okolicznych stronach znajdziesz te podkładki kasujące, zadzwon i podaj numer...
ja obstawiam że dadzą się zamówić
wzory jak liczyc ile podłożyć są w elsa chociaz pewnie znajdzie się metoda na kowalskiego
i na okolicznych stronach znajdziesz te podkładki kasujące, zadzwon i podaj numer...
ja obstawiam że dadzą się zamówić
wzory jak liczyc ile podłożyć są w elsa chociaz pewnie znajdzie się metoda na kowalskiego

Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
-
- Forum Audi A8