[D3 ALL ] Audi AMI próbował ktoś
-
- Super Klubowicz
W AMI masz jedno gniazdo,zmieniasz kable z różnymi końcówkami ,ja sobie tylko dokupiłem kabelek pod USB i tylko na pendrivie działam ,zadnego kabelka więcej nie potrzebuje.Marcin2013 pisze:Orientuje się ktoś jak to jest w oryginalnym AMI z kabelkami, jest jedno gniazdo i podpina się na przemian kable z USB,microUSB czy np. I-Pod ??
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
AMI CP nie posiada.dice111 pisze:AMI - 4E0035785F
kabel USB - 4F0051510Q
kabel IPOD - 4F0051510L
Ktoś posiada numery tych dwóch rozgałęzień od zasilania i pomiędzy AMI a zmieniarką, tak żebym mógł wpiąć AMI nie rezygnując z CD ?
Z filmu:
Btw, AMI ma CP ?
Ja światłowód zamawiałem na allegro do połączenia zmieniarki i AMI.
http://allegro.pl/wiazka-plug-play-do-p ... 61344.html <- wersja dla wygodnych
paweldzwo pisze:Jest jeszcze jakaś inna wersja na mniej wygodnych ?? Tak aby została zmieniarka a w wolną wnękę zamontować AMI?
Czy jakoś tych kabli nie pozostawia trochę do życzenia bo to jednak nie są oryginalne kable, czy ma ktoś może numer seryjny oryginalnego kabla do podłączenia tych dwóch urządzeń?
Kable są jak najbardziej ok,ja z nimi zadnego problemu nie mialem.
Światłowody i te zasilające kupilem na allegro.
Przewód, który wstawiłem umożliwia podłączenie ami plus zmieniarki jednocześnie, widać na zdjęciach że rozgałęzia światłowód i pozostałe przewody. Tak naprawde taką wiązkę można zmontowac za 20-50zł jeśli kros ma dostęp do auta z rozbiórki, wszystkie wtyczki można łatwo znaleźć.paweldzwo pisze:Jest jeszcze jakaś inna wersja na mniej wygodnych ?? Tak aby została zmieniarka a w wolną wnękę zamontować AMI?
Czy jakoś tych kabli nie pozostawia trochę do życzenia bo to jednak nie są oryginalne kable, czy ma ktoś może numer seryjny oryginalnego kabla do podłączenia tych dwóch urządzeń?