![]() |
![]() |
A8 D3 4.0 TDI by Lukas134
Zaległe zdjęcie środka w mojej Vettce 
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Skoro Audi u mnie zostało to musi dostać nagrodę przeprosinową, że chciałem ją sprzedać hehe
Dzisiaj przyszedł jakiś specyfik do czyszczenia skóry, miałem już kilka rodzajów i niby czyściły coś bo zawsze jakiś efekt był, ale ten widać, że dobrze działa
Poniżej wrzucam zdjęcie 50/50 kawałka fotela, więcej nie miałem czasu dzisiaj zrobić bo dziewczyna jeździ do roboty A8, a ja chciałem zobaczyć tylko czy działa
![Obrazek]()
A dodatkowo w marcu Audi jedzie na korektę lakieru i na nałożenie powłoki ceramicznej 9H

Skoro Audi u mnie zostało to musi dostać nagrodę przeprosinową, że chciałem ją sprzedać hehe

Dzisiaj przyszedł jakiś specyfik do czyszczenia skóry, miałem już kilka rodzajów i niby czyściły coś bo zawsze jakiś efekt był, ale ten widać, że dobrze działa

Poniżej wrzucam zdjęcie 50/50 kawałka fotela, więcej nie miałem czasu dzisiaj zrobić bo dziewczyna jeździ do roboty A8, a ja chciałem zobaczyć tylko czy działa

A dodatkowo w marcu Audi jedzie na korektę lakieru i na nałożenie powłoki ceramicznej 9H

Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
ernesto, musi się błyszczeć A8 tak jak zawsze mówisz dlatego moja stoi właśnie na korekcie lakieru i nałożeniu powłoki ceramicznej
Małe spy photo auto wieczorem do odbioru
Tu po nałożeniu ceramiki
![Obrazek]()
![Obrazek]()
A tu wcześniej po korekcie
![Obrazek]()
Jak odbiorę zdam relację

Małe spy photo auto wieczorem do odbioru

Tu po nałożeniu ceramiki

A tu wcześniej po korekcie

Jak odbiorę zdam relację

jordan233, jak bede w garazu zerknę jak sie nazywa specyfik, ale jest bardzo mocny 😉 Zrobiłem kawałek resztę dzisiaj chłopaki mi zrobili 😉
robertas, No Audi ma juz 13 lat, ale po tym zabiegu ma sporo mniej rysek i jest zabezpieczona 😉
robertas, No Audi ma juz 13 lat, ale po tym zabiegu ma sporo mniej rysek i jest zabezpieczona 😉
Apophis, robertas, Dymian, dzięki chłopaki 😄
ernesto, dzięki śliczne 😄 Jeżeli chodzi o felgę to raczej staram sie inwestować w Corvette, a o Audi bardziej dbać 😄 Ale co do koła to szczerze, nie sprzedałem felg Asa, a za darmo ich nie oddam 😉 I albo zostaną te 20" albo założę seryjne 19" słoneczka na których mi D3 mi sie bardzo bardzo podoba 😄
Ale wstawię zdjecia tu do tematu w wolnej chwili i sie wypowiecie 😉 Ogólnie to jak 19 to chciałbym w polerke zewnątrz, a 20" na jakiś czarny mega połysk 😉A jeszcze mam zdjecia środka bo firma ciut srodek wyczyściła 😉
preston81, cena wydaje mi sie dobra 😉 Pw
ernesto, dzięki śliczne 😄 Jeżeli chodzi o felgę to raczej staram sie inwestować w Corvette, a o Audi bardziej dbać 😄 Ale co do koła to szczerze, nie sprzedałem felg Asa, a za darmo ich nie oddam 😉 I albo zostaną te 20" albo założę seryjne 19" słoneczka na których mi D3 mi sie bardzo bardzo podoba 😄
Ale wstawię zdjecia tu do tematu w wolnej chwili i sie wypowiecie 😉 Ogólnie to jak 19 to chciałbym w polerke zewnątrz, a 20" na jakiś czarny mega połysk 😉A jeszcze mam zdjecia środka bo firma ciut srodek wyczyściła 😉
preston81, cena wydaje mi sie dobra 😉 Pw
Chłopaki mam dylemat
co radzicie zrobić z felgami bo mam i tak opony do kupna i tak
zostawić obecne 20" czy wrócić do seryjnych słoneczek 19"?? Trochę mi się już nudzą 20" w tym setupie co jest, a słoneczka i tak leżą w garażu
i jeżeli pewnie bym założył słoneczka to może by poszły w polerkę, jeżeli miałyby zostać 20" to może w czarny mega połysk lub może czarny chrom??
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Pozdro

Pozdro