zulus32@o2.pl
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 98 3.7PB/LPG ] Podkładki pod sprężyny tył - rysunek te
-
zulus
- Forum Audi A8

[D2 98 3.7PB/LPG ] Podkładki pod sprężyny tył - rysunek te
Dzień dobry. Proszę o pomoc może ktoś ma rysunek z wymiarami podkładki pod sprężyny do A8 D2 3,7 1998r. Tył opadł mi znacznie
a nie chcę wymieniać zawieszenia. Mam dostęp do maszyny CNC cięcie wodą itd. potrzebuję rysunek z wymiarami lub (może ktoś ma zbędną) podkładkę na wzór. Dziękuję.
zulus32@o2.pl
zulus32@o2.pl
- dice111
- Moderator

- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Re: Podkładki pod sprężyny tył - rysunek te
Dlaczego nie chcesz kupić nowych sprężyn ?zulus pisze:nie chcę wymieniać zawieszenia. l
Black Cars Matters
-
zulus
- Forum Audi A8

zainwestowałem w auto 24tyśdice111 pisze:Dlaczego nie chcesz kupić nowych sprężyn ?zulus pisze:nie chcę wymieniać zawieszenia. l
-
michalwruszak
- Super Klubowicz

Najtańsze nowe na allegro to koszt 70-90zl/1szt - sprężyny oczywiście tylne
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
- dice111
- Moderator

- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Kup sprężyny K+F - Kraemer & Freund, dobry zamiennik i nie kosztuje krocie.zulus pisze:zainwestowałem w auto 24tyśdice111 pisze:Dlaczego nie chcesz kupić nowych sprężyn ?zulus pisze:nie chcę wymieniać zawieszenia. lkończy się kasa...ile kosztuje zawieszenie?
Black Cars Matters
-
zulus
- Forum Audi A8

ok.zadam pytanie memu magikowi-mechanikowi. Zmęczył mnie już todice111 pisze:Kup sprężyny K+F - Kraemer & Freund, dobry zamiennik i nie kosztuje krocie.zulus pisze:zainwestowałem w auto 24tyśdice111 pisze: Dlaczego nie chcesz kupić nowych sprężyn ?kończy się kasa...ile kosztuje zawieszenie?
dziękuję za pomoc.
-
pioteros
- Forum Audi A8

a podkladki to gdzie ? moim zdaniem pod gorne gumy, jak je zrobic, wystarczy kupi jedna taka gume sprezyny górną i zmnierzyć ją w środku jak nachodzi na guz karoserii, bedziesz mial wymiar jak zrobic podkladke miedzy karoserie a gorna gume sprezyny
pisalbym sie chetnie na takie cos, ok 2cm grubosci
ja inaczej kombinowalem ale jeszczen ie mialem czasu sprobowac wsadzic, mianowicie kupilem 2 takie gumy ori sprezyn, górne i obcialem je szlifierka tak aby zostal sam pierscien z alu podstawą i gumą o grubosci ok 2cm i wsadzic to wlasnie miedzy karoserie a gume sprezyny
pisalbym sie chetnie na takie cos, ok 2cm grubosci
ja inaczej kombinowalem ale jeszczen ie mialem czasu sprobowac wsadzic, mianowicie kupilem 2 takie gumy ori sprezyn, górne i obcialem je szlifierka tak aby zostal sam pierscien z alu podstawą i gumą o grubosci ok 2cm i wsadzic to wlasnie miedzy karoserie a gume sprezyny