Dokładnie. Ja miałem okazję skorzystać. Ale kasiorki w łapki nie dostałem tylko musiałem konkretny zakład wskazać i oni się z nim rozliczali.yasio pisze:koledzy "kasko" na szyby najtaniej wychodzi :lol:
[D2 ALL ] szyba przednia fotochrom - jakość zamienników
OK dzięki chłopaki za info - jadę jutro do serwisu na oględziny tej szyby ale mam jeszcze jedno pytanie - w serwisach zajmujących się wymianą szyb mają je od ręki czy raczej jako, że Ósemki są raczej mniej popularne od choćby Golfów trzeba czekać na taką szybkę? Nie zapytałem jak dzwoniłem bo na początku nie kwalifikowało się to do wymiany ale teraz widzę, że jest gorzej.
Jarek1988 U mnie w trojmiescie, na 4 warsztaty ktore obdzwonilem to 2 warsztaty mialy szybe na miejscu.
Z ta podgrzewana to w ASO jest tez ciezko. Ja dzwonilem do ASO w gdansku i powiedzieli mi, ze nie ma takiej na stanie i nawet nie da rady jej sciagnac z zagranicy. Nie wiem wiec jak komus udaje sie takową sciagnac - chyba, ze ktos ma uklady w ASO.
Natomiast zwykla szyba do pre-FL w ASO w gdansku kosztuje 3250 zl i do tego jeszcze nie ma jej na miejscu - masakra.
Z ta podgrzewana to w ASO jest tez ciezko. Ja dzwonilem do ASO w gdansku i powiedzieli mi, ze nie ma takiej na stanie i nawet nie da rady jej sciagnac z zagranicy. Nie wiem wiec jak komus udaje sie takową sciagnac - chyba, ze ktos ma uklady w ASO.
Natomiast zwykla szyba do pre-FL w ASO w gdansku kosztuje 3250 zl i do tego jeszcze nie ma jej na miejscu - masakra.