![]() |
![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB/LPG ] Kontrolka spalonej żarówki na komputerz
caly czas sie swieci,
Dzisiaj znajomy podsuna mi pomysl, bo mam hak w niej i powiedzila ze kabel moga byc zasniedziale albo wilgoc we wtycze i zwarcie robi, rozbabralem wtyczke poczysilem i nic nie dalo odpialem od swiatel wsowki co szly od haka i tez nic nie pomoglo.
Sam juz nie wiem o co z tym chodzi.
[ Dodano: 2016-04-25, 17:46 ]
Slyszalem jeszcze ze da sie za pomoca komputera wylaczyc informacje o spaloenj zarowce czy to prawda ? bo jak tak to moze tego spróbuje bo i tak ciagle mi sie świeci to nie wiem i tak czy spalona czy nie.
Dzisiaj znajomy podsuna mi pomysl, bo mam hak w niej i powiedzila ze kabel moga byc zasniedziale albo wilgoc we wtycze i zwarcie robi, rozbabralem wtyczke poczysilem i nic nie dalo odpialem od swiatel wsowki co szly od haka i tez nic nie pomoglo.
Sam juz nie wiem o co z tym chodzi.
[ Dodano: 2016-04-25, 17:46 ]
Slyszalem jeszcze ze da sie za pomoca komputera wylaczyc informacje o spaloenj zarowce czy to prawda ? bo jak tak to moze tego spróbuje bo i tak ciagle mi sie świeci to nie wiem i tak czy spalona czy nie.
Bo nawet jak świeci to trzeba żarówki czasem na pałę podmienić. Mnie też świecił fis a lampy swiecily ale jedna zarowka byla już ledwo zywa (przydymiona nawet byla, ale paliła). Wymienilem ja na nowa i lampka na fisie zgasla. Sugeruję przegląd żarówek i profilaktyczną wymianę tych które są podejrzane 

Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
wszystkie nowe od rylnych swiatel mam, jedynie co pewien nie jestem to podswietlenie rejestracji, jedna wymienialem bo mialem spalona ale sdruga swiecila troche slabiej od tej nowej, ale nie wiem czy rejestracja ma jakis zwiazek z ta kontrolka, bo ale dzis ja wymienie
[ Dodano: 2016-04-26, 16:07 ]
wymieniona zarowka od podswietlenia styki przeczyszczone i nic to nie dalo.
[ Dodano: 2016-04-26, 16:07 ]
wymieniona zarowka od podswietlenia styki przeczyszczone i nic to nie dalo.