Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl części samochodowe mostostacja.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D2 96 4.2PB/LPG ] Problemy z LPG

maajkii
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: maajkii » 01 maja 2016, 16:56

Apophis - ogarniasz temat pompy Paliwa? Jest nowa vdo ale poniżej połowy baku już nie ciągnie. Ja nie mam zdolności manualnych żeby to zrobić a daleko do siebie nie mamy :) odpłatnie oczywiście :)

Gość

Post autor: Gość » 01 maja 2016, 22:09

Mamy daleko bo nie mieszkam w PL :)
Powiem ci że tój problem to typowa nieszczelnośc na przelewie. U mnie siedzi wsio dobrze ale poniżej połowy auto sie krztusi a z baku jak wspominałem dochodza dziwne dzwięki-z baku ale nie z pompy.

Ja sam tego jeszcze nie robiłem ale wątpie zebym sobie nie poradził po tylu przejściach. Narazie nie mam na to ochoty ale jak mi nikt nie zrobi bypassa to sam go zrobie :)

maajkii
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: maajkii » 01 maja 2016, 23:05

To moze kiedys razem sie za to zabierzemy jak bedziesz w PL? :) browara sie trzasnie jakiegos przy okazji.. ;)

Gość

Post autor: Gość » 01 maja 2016, 23:56

Też tak pomyślałem,mam nawet juz na forum tu wszystko ze zdjęciami co potrzebne więc tylko dobry dzień i mozna działać. Ale kiedy ten czas by nastapił to nie mam pojęcia :) Zabawny by był taki spot ze bysmy jednoczesnie to robili :D

maajkii
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: maajkii » 02 maja 2016, 09:29

Całe Lubuskie na spot wspólnej naprawy pompy paliwa :P tak czy siak u mnie ciężko z czasem ale może akurat jakieś święto czy coś i będziesz na miejscu :D ja wzialbym się za to sam ale skoro tam jakimś wężykiem trzeba gdzieś trafić to myślę że psychicznie bym tego nie wytrzymał i musiałbym zaraz następna pompę kupić :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl