Witam
FOSS jesteś WIELKI !!!
Assistance to był strzał w samo serce !!! właśnie czekam na lawetkę do max 2 godzin mają podjechać i odholują do ASO
....aha do ASO Katowice oczywiście dzwoniłem , uprzejmy Pan sprawdził po VIN-e i ..autko podlega akcji więc pięknie się złożyło
PS
zapytałem serwisanta od razu o wymianę oleju w skrzyni , jak najbardziej to zrobią wstępny koszt ocenił na 1000-1200zł szczegóły ustalimy na miejscu , więc może uda się upiec dwie pieczenie na jednym ogniu za takie plus minus pół ceny ;-)
...wiec jeszcze raz daj Boże by to cewki tylko były
jeszcze raz wielki dzięki , wszystkim kolego którzy pomogli w temacie
pozdrawia
Mariusz
[D3 03 4.2MPI/LPG ] problemów cdn....PADACZKA MOTORU ??
Foss super pomysł tylko czy we wszystkich ubezpieczalniach można tak zrobić to nie wiem..
W PZU przy zawieraniu Asistance pytając o warunki Pani powiedziała że Asistance działa od 50km od miejsca zamieszkania co było dla mnie dziwne..bo przecież nie wybiera się miejsca w którym się autko popsuje prawda...
W PZU przy zawieraniu Asistance pytając o warunki Pani powiedziała że Asistance działa od 50km od miejsca zamieszkania co było dla mnie dziwne..bo przecież nie wybiera się miejsca w którym się autko popsuje prawda...
Takie lekki odkop muszę zrobić bo dzisiaj rano moje auto trochę poświrowało
od wczoraj stało czyli jakieś 20h odpaliłem go a ten kuleje zaczął mrugać chcek i po ok 20-30s wszystko wróciło do normy.
Podpinm szybko VCDS'a i :
16684 - Random/Multiple Cylinder Misfire Detected
P0300 - 001 -
16686 - Cylinder 2
P0302 - 001 - Misfire Detected
obczaiłem szybko wtyczki ale wyglądają ok, wszystko docisnałem profilaktycznie to jdynie wtyczka od 1 cewki była jakby nie do końca dociśnięta. ale na 2 cyl wszystko ok.
Dodam ze śmigałem przez ostatnie 2 dni tylko na benzynie i dzisiaj też.
Wszystkie cewki mam z literką T i były zmienione 2011-07-13 / 70tyś km temu.
1 raaz taką sytuację miałem i trochę się zaniepokoiłem takim czymś.
W najbliższym czasie wymiana świec bo nie wiem ile mają ...
od wczoraj stało czyli jakieś 20h odpaliłem go a ten kuleje zaczął mrugać chcek i po ok 20-30s wszystko wróciło do normy.
Podpinm szybko VCDS'a i :
16684 - Random/Multiple Cylinder Misfire Detected
P0300 - 001 -
16686 - Cylinder 2
P0302 - 001 - Misfire Detected
obczaiłem szybko wtyczki ale wyglądają ok, wszystko docisnałem profilaktycznie to jdynie wtyczka od 1 cewki była jakby nie do końca dociśnięta. ale na 2 cyl wszystko ok.
Dodam ze śmigałem przez ostatnie 2 dni tylko na benzynie i dzisiaj też.
Wszystkie cewki mam z literką T i były zmienione 2011-07-13 / 70tyś km temu.
1 raaz taką sytuację miałem i trochę się zaniepokoiłem takim czymś.
W najbliższym czasie wymiana świec bo nie wiem ile mają ...
- Adrianplock
- Forum Audi A8
- Adrianplock
- Forum Audi A8