a to zwracam honor Karol, myslalem ze porownujesz do ultimate albo gold classa

a te nie stoja wiecej jak 80-130zl, ultimate z megsa jest chyba najdorzszy i toi kolo 130, trudno mi powiedziec kto Ci wcisnal i jaki wosk z megza za 170zl ale ja sie z takim nie spotkalem, prawdopodobnie przelaciles.
ja megsa lubie bo porpsotu kupuje go za pol ceny w hameryce ot dlaczego, i jakos tak sie przyzwyczailem , choc nie twierdze ze wszystko maja najlepsze,
przyklad, zdziwicie sie ale mi np podchodzi do kokpitu mleczko plaka ( 25zl za 750ml chyba ) nie mylic z plakiem w sprayu ) i nei ustepuje megsowi 3 razy drozszemu. a do skor zakupilem pare dni temu nie megsa a armorAlla

zobaczymy co to da , wnet wracam do Polszy wiec bede sie znecal nad osemka z zewnatrz i wewnatrz, duzo dewajsow bedzie do opylenia wiec chlopaki w swoim czasie wrzuce ogloszenie w mega dobrych cenach
sztuka detajlingu byla walkowana , jak ktos nie ma pojecia w temacie albo sie tym nie interesuje to mu wystarczy wiadro z ludwikiem, tak samo jest z kazda inna dziedzina jeden lubi dziewczynki drugi chlopczykow, jeden sie jara gitarami a trzeci siuwaksami:D najwazniejsze ze jestesmy pasjonatami i dbamy o swoje autka bardziej niz przecietny kowalski,
ostatnio sprzedaje troche stetoskopow lekarskich i sie lekarze jaraja bo maja np zamiast nierdzewki stetoskop z nierdzewki ale "black smoke" i co ? dla mnie nie powazne dla nich rarytasiki ohy ahy

"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"