![]() |
![]() |
![]() |
[D2 97 2.5TDI ] Uszkodzona rura od turbo...
-
- Forum Audi A8
[D2 97 2.5TDI ] Uszkodzona rura od turbo...
proszę was o pomoc autem sie nie da jechac piszczy przy przyspieszaniu i kopci poratujcie mnie potrzebuje rurę od turbo, łączącą intercooler z kolektorem ssącym... stara rura mi sie przetarła... :-(
moja niuńka ma silnik 2.5 tdi d2 1997 rok...
jak by ktos coś wiedzial to prosze o kontakt...
z góry dziekuję...
Poprawiłem tytuł Twojego wątku - mam nadzieję że następne które założysz będą nazwane już poprawnie czyli z użyciem odpowiednich tagów i zgodnie z regulaminem: http://www.a8team.pl/topics12/2943.htm
Pozdrawiam, FOSS.
moja niuńka ma silnik 2.5 tdi d2 1997 rok...
jak by ktos coś wiedzial to prosze o kontakt...
z góry dziekuję...
Poprawiłem tytuł Twojego wątku - mam nadzieję że następne które założysz będą nazwane już poprawnie czyli z użyciem odpowiednich tagów i zgodnie z regulaminem: http://www.a8team.pl/topics12/2943.htm
Pozdrawiam, FOSS.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2011, 11:07 przez jakubek-k, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Super Klubowicz
- salaj11
- Forum Audi A8
szukałem szukałem i nic znalazłem na allegro jedną ale okazała się że teżjest przetarta,
ale nie martw się bo pewnie pękła na harmonijce i da się to naprawić tanim kosztem, ja wykorzystałem do tego kolanko pcv 15 stopni rozmiar 50 + dwa cybanty
zresztą i tak za jakiś czas znowu pęknie jest to tylko odkładanie wydatku na później
ale nie martw się bo pewnie pękła na harmonijce i da się to naprawić tanim kosztem, ja wykorzystałem do tego kolanko pcv 15 stopni rozmiar 50 + dwa cybanty
zresztą i tak za jakiś czas znowu pęknie jest to tylko odkładanie wydatku na później
-
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
nie bylo mnie dosyć dlugo na forum... a co do tych rur to koles miał ich 4 ale wszystko mu poszlo... bo przed chwila dzwonilem do niego... wiem tez ze w serwisie audi mozna traka rure bez problemu kupic za niecale 400 zl... jak tylko koles sie do mnie odezwie to dam znac na forum ze takową rure posiada...
- mdamian
- Super Klubowicz
Silniki te same w A6 C5 i A8 D2 , tak że rura powinna pasowaćMaKs10 pisze:Czy ta rura pasuje z a6 c5 2.5tdi?
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.