Ja też trzymam tylko 320kbps i to jest najlepsza alternatywa dla WAV.panton pisze:też ubolewałem, że nie obsługuje WAV ale MP3 320kbps daje radę
[D3 ALL ] Audi AMI próbował ktoś
dice111 możesz bardziej sprecyzować bo odnośnik do tego samego tematu niewiele mi pomoże...dice111 pisze: Filozofii żadnej nie ma: http://www.a8team.pl/d3-all-audi-ami-pr ... htm#238154
Ostatnio zmieniony 26 maja 2016, 20:55 przez riki76, łącznie zmieniany 1 raz.
W schowsku są dwie szuflady. Po lewej stronie mam zamontowany odtwarzacz DVD spięty z ekranami ALPINE w zagłówkach. Po prawej jest standardowa zmieniarka CD. Chciałbym się pozbyć odtwarzacza DVD (nie korzystam, a jakość obrazu jest co najwyżej mierna...). Czy po zdemontowaniu odtwarzacza DVD i zwolnieniu miejsca w lewej szufladzie będę mogł podłączyć AMI tak by nie ruszać zmieniarki CD. Chciałbym korzystać i ze zeminiarki i z AMI. Czy takie rozwiązanie będzie banglać czy potrzeba grubszej ingerencji w np. rozdzielanie okablowania ?
Wtyczki można zamówić w aso, ale cena zbudowania wiązki do ami wychodzi troche taniej niż na allegro, ja zamawiam gotowe, szkoda czasu i nerwów na budowanie.paweldzwo pisze:Na allegro są dostępne zestawy gotowych kabli umożliwiające podłączenie jednocześnie AMI i zmieniarki, poszukaj koszt około 100-150zł