[D3 ALL ] MMI 2G Instrukcja polonizacji NAVI i przykładowe
Na tej samej płycie z nawi usunąłem orginał
pliku SPE060504EUWS3 - bo mam EU
a dokładnie taki sam z pierwszego postu dograłem do navi 2016 i śmiga całkiem znośnie.
Może coś usunąłeś przez przypadek.
Sprawdź i powodzenia.
Pozdrawiam
a dokładnie taki sam z pierwszego postu dograłem do navi 2016 i śmiga całkiem znośnie.
Sprawdź i powodzenia.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 02 sty 2016, 21:16 przez RybkAA, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobro ma to do siebie, aby je pomnożyć,
to trzeba je najpierw podzielić.
jordan233 - wejdź na poniższy link i masz prezent na Nowy Rok 2016.
Audi MMI 2G Maps 2016
4E0 060 884 EH
http://gpsunderground.com/forum/audi/36 ... 6-a-3.html
Pozdrawiam
Audi MMI 2G Maps 2016
4E0 060 884 EH
Pozdrawiam
RybkAA pisze:jordan233 - wejdź na poniższy link i masz prezent na Nowy Rok 2016.
Audi MMI 2G Maps 2016
4E0 060 884 EH
Pozdrawiam
Dzięki
Tu podaję link do Maps Download (Torrent)
MMI 2G Navigation DVD – Europa 2016
magnet:?xt=urn:btih:e837c7d97fe7f7693c5ffe00f05fd1cfcad6550e
ten w/w link wklej do wyszukiwarki
Pozdrawiam
MMI 2G Navigation DVD – Europa 2016
magnet:?xt=urn:btih:e837c7d97fe7f7693c5ffe00f05fd1cfcad6550e
ten w/w link wklej do wyszukiwarki
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 sty 2016, 14:52 przez RybkAA, łącznie zmieniany 1 raz.
Problemem byl program Nero, zmienilem na imgBurn i juz wszystko hula dziekiRybkAA pisze:Na tej samej płycie z nawi usunąłem orginał
Sprawdź i powodzenia.
Pozdrawiam
Re: MMI 2G Instrukcja polonizacji NAVI i przykładowe
Witam !
Męczyłem się z tymi narzędziami, ale zawsze było coś nie tak, jak nie na XP SP3, to na Win10 już totalnie nie działało, więc korzystałem z pliku z pierwszego postu, ale nie było to w 100% idealne, więc spotkałem osobę która miała wgrane PL menu i PL lektora za jakieś 700 zł, niestety sama mapa nic nie daje od niego, bo wcześniej fachowcy wgrali z oddzielnej CD jakieś pliki ustawiające dane (chyba pod rosyjski), więc włożenie DVD do innego auta nic nie daje mimo obecności tego pliku (są pod RU)
Plik jest z mapy z 2014 która udaje rosyjską. Skopiowałem ten plik i może on Wam coś pomoże, bo nawi mówiła dość ładnie w PL, ale tylko dla tej przerobionej DVD z EU na nazwy RU... i tylko w aucie tej osoby. Myślę że wskazówka jest jednak we wspomnianym pliku z tej DVD więc go wrzucam tutaj bo sami tez juz duzo pomogliście w tym temacie. Może coś się z nim uda dalej poprawić w temacie lektorki
Plik z lektorami (Eu podstawiona pod RU) - głos kobiecy PL (brzmi tak jak na filmie z postu ze str 1):
http://s000.tinyupload.com/index.php?fi ... 6278085378
Ktoś może to rozłoży na części i zapisze do wersji dla mapy Eu bez zmiany nazw i wgrywania z CD patentów
Pozdrawiam
Męczyłem się z tymi narzędziami, ale zawsze było coś nie tak, jak nie na XP SP3, to na Win10 już totalnie nie działało, więc korzystałem z pliku z pierwszego postu, ale nie było to w 100% idealne, więc spotkałem osobę która miała wgrane PL menu i PL lektora za jakieś 700 zł, niestety sama mapa nic nie daje od niego, bo wcześniej fachowcy wgrali z oddzielnej CD jakieś pliki ustawiające dane (chyba pod rosyjski), więc włożenie DVD do innego auta nic nie daje mimo obecności tego pliku (są pod RU)
Plik jest z mapy z 2014 która udaje rosyjską. Skopiowałem ten plik i może on Wam coś pomoże, bo nawi mówiła dość ładnie w PL, ale tylko dla tej przerobionej DVD z EU na nazwy RU... i tylko w aucie tej osoby. Myślę że wskazówka jest jednak we wspomnianym pliku z tej DVD więc go wrzucam tutaj bo sami tez juz duzo pomogliście w tym temacie. Może coś się z nim uda dalej poprawić w temacie lektorki
Plik z lektorami (Eu podstawiona pod RU) - głos kobiecy PL (brzmi tak jak na filmie z postu ze str 1):
http://s000.tinyupload.com/index.php?fi ... 6278085378
Ktoś może to rozłoży na części i zapisze do wersji dla mapy Eu bez zmiany nazw i wgrywania z CD patentów
Pozdrawiam
witam czy ktos z kolegow moze pomoc plytka nagrana z nowymi mapkami 2016 mmi 2g wrzucam do autka aktualizuje sie navi po 3 min wszystko gra odpala navigacja i po przejechaniu 5 km navi przestaje czytac plytke komunikat wloz plyte dvd i koniec probowalem juz na roznych plytkach i ciagle to samo nie wiem gdzie lezy blad.bede wdzieczny za pomoc.dodam ze po wlozeniu oryginalu smiga .
Wyczyść laser w czytniku nawigacji.bobek33 pisze:witam czy ktos z kolegow moze pomoc plytka nagrana z nowymi mapkami 2016 mmi 2g wrzucam do autka aktualizuje sie navi po 3 min wszystko gra odpala navigacja i po przejechaniu 5 km navi przestaje czytac plytke komunikat wloz plyte dvd i koniec probowalem juz na roznych plytkach i ciagle to samo nie wiem gdzie lezy blad.bede wdzieczny za pomoc.dodam ze po wlozeniu oryginalu smiga .
Kolego bobek33
- spróbuj pliki navi 2016 wypalić na płytkę DVD w innej nagrywarce,
- lub wypal płytkę innym narzędziem np. NERO, który jest sprawdzony
może być też tak, że odtwarzacz w aucie jest zakodowany tylko na oryginał przez co wywala Ci Płytę.
To takie rady na szybko, może ktoś ma coś jeszcze to na pewno Ci doradzi.
Pozdrawiam
- spróbuj pliki navi 2016 wypalić na płytkę DVD w innej nagrywarce,
- lub wypal płytkę innym narzędziem np. NERO, który jest sprawdzony
może być też tak, że odtwarzacz w aucie jest zakodowany tylko na oryginał przez co wywala Ci Płytę.
To takie rady na szybko, może ktoś ma coś jeszcze to na pewno Ci doradzi.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 sty 2016, 12:27 przez RybkAA, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja właśnie pobieram mapę EU 2016 z RU, więc spróbuję podmienić pliki i dam znaćDallo78 pisze:Plik z lektorami (Eu podstawiona pod RU) - głos kobiecy PL (brzmi tak jak na filmie z postu ze str 1):
http://s000.tinyupload.co...934056278085378
Niby wszystko proste ale jedna rzecz mi nie pasuje. Kolega Interferon pisał, że "Nie możemy zedytować, przynajmniej na tą chwilę, odnośników w mapie." to dla czego np. w "Wersja PL dla mapy RUS " znajduje w pliku metafile_voice.txt wpisy
"poprzeczna; sample_poprzeczna.raw, uaktywnione; sample_uaktywnione.raw, pilotowanie; sample_pilotowanie.raw" itd ???
"poprzeczna; sample_poprzeczna.raw, uaktywnione; sample_uaktywnione.raw, pilotowanie; sample_pilotowanie.raw" itd ???