[S8 D2 99 LPG ] Lpg a wiskoza
[S8 D2 99 LPG ] Lpg a wiskoza
Witam. Jak bardzo głupio brzmi tytuł postu tak prosiłbym o logiczne wytłumaczenie. Dlaczego jeżdżąc na benzynie i stojąc w korku wiskozę słychać zaraz po tym jak wskazówka delikatnie przekroczy 90stopni? Na lpg jak mam to wisko nie skleja sie nawet jak wskazówka staje w połowie, między 90 a 100 stopni? Poza tym na lpg znacznie częściej wskazówka przekracza mi 90 stopni nawet podczas jazdy. Sprawdzałem to wielokrotnie i na kilkadziesiąt różnych sposobów i tak się rzeczywiście dzieje.
xyz
Re: Lpg a wiskoza
coś masz nie halo...pavel44 pisze:Witam. Jak bardzo głupio brzmi tytuł postu tak prosiłbym o logiczne wytłumaczenie. Dlaczego jeżdżąc na benzynie i stojąc w korku wiskozę słychać zaraz po tym jak wskazówka delikatnie przekroczy 90stopni? Na lpg jak mam to wisko nie skleja sie nawet jak wskazówka staje w połowie, między 90 a 100 stopni? Poza tym na lpg znacznie częściej wskazówka przekracza mi 90 stopni nawet podczas jazdy. Sprawdzałem to wielokrotnie i na kilkadziesiąt różnych sposobów i tak się rzeczywiście dzieje.
poczytaj
http://www.a8team.pl/d2-95-37pb-lpg-tem ... -vt921.htm
nigdy nie widziałem w pre i po lifcie z gazem i bez żeby wylazła ponad 90
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020