![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Odstaje listwa drzwi przyprogowa
[D3 ALL ] Odstaje listwa drzwi przyprogowa
Witam,
W jednych drzwiach dość istotnie ostaje mi listwa drzwiowa,podejrzewam że jest to spowodowane tym czym w innych audi czyli puchnącym aluminium w środku listwy, czy da się coś z tym zrobić czy jedyna szansa to wymiana listwy a może wystarczy odkleić obecną i przykleić jeszcze raz, jeśli oczywiście jest wklejona na taśmę dwustronną, bo nie sprawdzałem tego. Z góry dzięki za odpowiedź.
W jednych drzwiach dość istotnie ostaje mi listwa drzwiowa,podejrzewam że jest to spowodowane tym czym w innych audi czyli puchnącym aluminium w środku listwy, czy da się coś z tym zrobić czy jedyna szansa to wymiana listwy a może wystarczy odkleić obecną i przykleić jeszcze raz, jeśli oczywiście jest wklejona na taśmę dwustronną, bo nie sprawdzałem tego. Z góry dzięki za odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2016, 10:52 przez paweldzwo, łącznie zmieniany 1 raz.
szansa moim zdaniem znikoma, ten plastik ma chyba w środku aluminium zreszto zobacz na sucho ręką jak on jest twardy,czy to nagniesz, jest szansa opalarką ale czy to się uda... spróbuj i daj znać, ja już miałem dwie listwy po 80zł w kolorze ale zanim zdążyłem się zdecydować ktoś kupił całe drzwi i po listwie a do jednej się zniechęciłem....