Weź nagraj telefonem całą procedurę jak sprawdzasz ten błąd bo coś mi się wydaje, że problem leży po stronie operatora VCDS

Bez błędów to my możemy sobie tak zgadywać jeszcze parę tygodni.
![]() |
![]() |
![]() |
Wiec na migającym check podłączam kabel odpalam vcds klikam swlect potem engin potem faul codes i.... Błędów brakVanDyke pisze:No jak miga CHECK to musi być błąd zapisany. No nie idzie inaczej.
Weź nagraj telefonem całą procedurę jak sprawdzasz ten błąd bo coś mi się wydaje, że problem leży po stronie operatora VCDS
Bez błędów to my możemy sobie tak zgadywać jeszcze parę tygodni.
Tak to ten vcdsmichalwruszak pisze:Z innych sterowników błędy odczytuje poprawnie - jest to VCDS 12.12
Ps. Michał dzięki za kontakt do Marka. On twiedzi ze to musi być jakieś lewe powietrzemichalwruszak pisze:Z innych sterowników błędy odczytuje poprawnie - jest to VCDS 12.12
Jest jeszcze inna możliwość ktoś tu na forum opisywał swój przypadek że jak jechał autostradą dość ostro a potem stanął na przerwę to miał takie same objawy jak ja czyli na zimnym pali ładnie aż do zatrzymania się na dłużej - skończyło się na wymianie świec . Przed chwilą odpaliłem autko wszystko oki ładnie chodzi rusza bez szarpania pewnie po przejechaniu z 50 km i zagrzaniu silnika szarpanie i check wróci ale wyłączyłem.michalwruszak pisze:Czyli tak jak podejrzewałem po objawach które opisałeś przez telefon - szukaj Paweł narazie sam