Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D3 03 4.2MPI ] Potrzebne zdjęcie gniazda i mocowania żaró

Czapi_20
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Czapi_20 » 19 lip 2016, 18:16

[quote="mkbewe"]widzę ze kolega Czapi_20 za cholerę nie chce uwierzyć w to co napisałem i dobrze ze się inni użytkownicy odezwali bo dalej bym Cie musiał przekonywać ze wiem co to BiXenon i go posiadam, sprawdzałem po VIN jak Foss no i sprawdzałem też na aucie :)

Przecież ja się nie upieram. Kolega FOSS pięknie to wyjaśnił i przyjąłem to do wiadomości. Sam się przynajmniej dowiedziałem co nie co o poprzednich liftach bo jak widać nie byłem do końca wtajemniczony :P.

Tak czy inaczej zrobił tam ktoś rzeźbę, która w zamiarze ma fajnie wyglądać, a robią się problemy - całe D3 :D i kombinacje z ledami.

Awatar użytkownika
mkbewe
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mkbewe » 19 lip 2016, 20:43

[quote="drago_o"]Tak to radiator na dupie tej żarówki ale do nich powinna być gdzieś przetwornica jeszcze po drodze :)[/quote

nie ma nic :) wtyczka 2 prosto podpięta pod oryginalną wtyczkę w lampie :)

dobra czyli pokombinować z filtrami mówicie, tylko ze ja jestem w temacie kompletnie zielony.
Zobaczyć mogę jedynie jak jest podłączony moduł świateł dziennych bo widziałem go tam gdzieś koło kielicha i nawet mam od niego jakiś papier w dokumentach od auta.
Z tym że tak jak pisałem ktoś na forum też zakładał taki moduł dziennych i od tego mu wariowały czujniki....

ale po kolei:

Zamienic czujniki na oryginalne, to nie będzie problemu.

Ale jak z tymi filtrami, przewodami ekranownymi, jakby któyś z kolegów pomógł co kupić i gdzie podłączyć ?
Led podłączony jest prosto pod kostkę w którą normalnie wpina się żarówkę H7, nie ma tam nic więcej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl