Moje Osiem 4.2 Q 1997r Wujoo
Zagniecenia możesz zlikwidować doprowadzając skórę do szoku termicznego.
Miejsce zagniecenia lub załamania podgrzewasz suszarką do włosów lub opalarką bardzo delikatnie by nie spalić skóry. Następnie rozmasowujesz i zagniatasz naprawiany fragment. Rozgrzewasz i zagniatasz w palcach. Na koniec kiedy skóra jest jeszcze ciepła przykładasz kawał zimnego metalu. Najlepiej sprawia siędo tego miedź bo świetnie odprowadza ciepło.
Skóra doznaje wtedy szoku termicznego i się kurczy. W ten sposób niweluje się rozciągniętą skórę lub niewielkie zagniecenia.
Większe już trzeba naprawiać stosując szpachlówkę do skór i oczywiście malować.
Ogólnie gratulacje, doceniam pracę bo jest przy tym troszkę zabawy
Miejsce zagniecenia lub załamania podgrzewasz suszarką do włosów lub opalarką bardzo delikatnie by nie spalić skóry. Następnie rozmasowujesz i zagniatasz naprawiany fragment. Rozgrzewasz i zagniatasz w palcach. Na koniec kiedy skóra jest jeszcze ciepła przykładasz kawał zimnego metalu. Najlepiej sprawia siędo tego miedź bo świetnie odprowadza ciepło.
Skóra doznaje wtedy szoku termicznego i się kurczy. W ten sposób niweluje się rozciągniętą skórę lub niewielkie zagniecenia.
Większe już trzeba naprawiać stosując szpachlówkę do skór i oczywiście malować.
Ogólnie gratulacje, doceniam pracę bo jest przy tym troszkę zabawy
ale dla jakiej butli Daniel? Toroidalnej czy cylindrycznej? Ja mam kurcze zbiornik 90 litrów (walec) i kurcze wchodzi mi niecałe 70 - muszę podgiąc ten pływak trochę chyba ze jest jakis inny sposob.
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
No i nie znalazłem, możliwe że przepadło jak mój stary lapek padłwujoo933 pisze:Będę wdzięczny jak się tym podzielisz
A ten zbiornik przynajmniej prawidłowo zamontowany, tzn. czy wielozawór pod kątem 30 stopni ?!Bugalon pisze:Ja mam kurcze zbiornik 90 litrów (walec) i kurcze wchodzi mi niecałe 70 - muszę podgiąc ten pływak
Dokładnie to 75-78 z zależności od temperatury gazu i ciśnienia w dystrybutorze ...zbiornik mam 82 L.Apophis pisze:Dani ponad 70