Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[S8 D3 10 LPG ] s8 5.2v10 2009r na gaz???

Gość

Post autor: Gość » 24 sty 2013, 22:25

Simone331, Niestety nic nie zaspokoi mojego "przyzwyczajenia się" co z tego że mam naprawde szybkie auto jesli o tym juz informuje mnie jedynie predkościomierz :D
Ogolnie to niech dopracują te instalacje bo jak narazie ładnie brzmi ale nie chciał bym byc króliczkiem doświadczalnym :)

Awatar użytkownika
Simone331
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Simone331 » 24 sty 2013, 22:51

Apophis pisze:Ogolnie to niech dopracują te instalacje bo jak narazie ładnie brzmi ale nie chciał bym byc króliczkiem doświadczalnym
Wstrzymaj się z bólami. Myślę, że w sierpniu/wrześniu już będziesz mógł ją podziwiać w mojej eSce. Wtedy jakiś spocik i jak ktoś chętny na przejażdżkę. :lol:

zydu
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: zydu » 24 sty 2013, 23:14

Apophis pisze:Simone331,
Ogolnie to niech dopracują te instalacje bo jak narazie ładnie brzmi ale nie chciał bym byc króliczkiem doświadczalnym :)
a w Holandii nie zakładają już takiego ustrojstwa ????

pewien Pan sprzedający A6 na allegro z silnikiem FSI napisał ze koszt instalacji do tego samochodu to około 2 tys zł, wiec może wystarczy zwykłą instalację na śrubę założyć i FSI będzie cykać :diabel: ????

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 25 sty 2013, 01:08

Simone331, to ja czekam, jak bedziesz cos planowal to daj znac :) ja jestem wciaz zainteresowany instalacja tego typu ;) Wiec chetnie przygarnalbym do swojej Vgen ;) A tak poza tematem....jestes ze slaska czy mi sie wydaje??:)

Gość

Post autor: Gość » 25 sty 2013, 05:54

Simone331 pisze:Myślę, że w sierpniu/wrześniu już będziesz mógł ją podziwiać w mojej eSce. Wtedy jakiś spocik i jak ktoś chętny na przejażdżkę. :lol:
Qrcze ja w lipcu mam zamiar wyemigrowac na stałe-bedziesz może w okolicach Frankfurtu?? :) No ale bedziesz zdawał tu relacje i oczywiscie będę śledził :)
robertas, Szymon jest z drugiego krańca kraju ;)

Awatar użytkownika
Simone331
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Simone331 » 25 sty 2013, 11:18

Qrcze ja w lipcu mam zamiar wyemigrowac na stałe-bedziesz może w okolicach Frankfurtu?? No ale bedziesz zdawał tu relacje i oczywiscie będę śledził
No ja też w tym czasie będę emigrował, ale samochodzik zostanie w Polsce, aż do montażu. Jak już będzie robiona to oczywiście ją zabieram do siebie, a Frankfurt napewno zachaczę. :-D
robertas pisze:A tak poza tematem....jestes ze slaska czy mi sie wydaje??:)
Dokładnie jak Maciek pisze, jestem z drugiego końca Polski. Z profilu GS to Słupsk. ;)

Gość

Post autor: Gość » 25 sty 2013, 21:44

Simone331 pisze:a Frankfurt napewno zachaczę. :-D
I to jest zabawne że spotykam się z klubowiczami w Niemczech :D Ja będę od lipca coś ok 70km przed Frankfurtem ale przy autobanie lezy miejscowośc więc zajeżdżaj smiało :)

hiubik
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: hiubik » 27 lip 2016, 20:21

odgrzewam kotleta, ale w końcu ktoś się zdecydował na instalację?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl