Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl części samochodowe mostostacja.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[D2 97 4.2PB/LPG ] Nie równo pracuje, nie ma mocy

Awatar użytkownika
Lechu
Super Klubowicz
Super Klubowicz

[D2 97 4.2PB/LPG ] Nie równo pracuje, nie ma mocy

Post autor: Lechu » 31 lip 2016, 17:25

proszę o przywrócenie mojego tematu, gdyż problem nie jest nadal rozwiązany, auto kuleje nadal. czekamy na części.
W tmacie bedzie coś do dodania bo oczywiście będziemy próbowali wskrzesić ten uszkodzony moduł.
I co z tego, że tematów jest wiele, jak liczą się tylko i wyłączenie słowa kluczowe w tej magicznej forumowej szukajce. I zawsze świeży temat będzie prędzej niż stary na 134 stronie listy tematów !!
Proszę bardziej szanować pomoc ludzi, którzy się w temacie udzielali.
Dziękuję

Gość

Post autor: Gość » 31 lip 2016, 18:06

lechu czytałem temat i pisanie enty raz o modułach zwyczajnie mija się z sensem. Zacznij tu od nowa i wyszczegolnij wszystko co juz zrobiłeś. Kulec może tez od samego ECU o czym i ja pisałem ogniś.

Awatar użytkownika
Lechu
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lechu » 01 sie 2016, 18:26

SKoro takie jest podejście to nie ma sensu pisać.

pepi
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pepi » 01 sie 2016, 19:15

nie chodzi o to tylko normalny człowiek czyta i szuka i z tą nabytą wiedzą stara się dość ładu a jak już zrobił wszystko i nie pomogło to się pyta :]

Gość

Post autor: Gość » 01 sie 2016, 21:44

Ja zawsze tak robie,czytam szukam rozwiązuje problem nie klepie tematu że mi nie poli na 2 garach i co teraz. Moich tematów w technicznym na palcach ręki policzyc i jak kazdy co czyta to wie że sa nietypowe.

A jesli nie poli na 2 gary a my już obskoczyli wszystko co tu juz napisano to piszemy liste 1,2,3,4...sprawdzone dalej kupa. dwie strony pisania ty sprawdź moduły ty sprawdź swiece ty może kuna ty może komp w wodzie ty może cewka podmieniałeś?? to juz było

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl