[D2 ALL ] czujnik temperatury zewnętrznej
[D2 ALL ] czujnik temperatury zewnętrznej
Witajcie jak w temacie ostatnio na wyświetlaczu licznika zniknęło radio po prostu przestało pokazywać no i navi tez nie pokazuje wszedłem w kompa i pokazało w całym tylko uszkodzony czujnik temperatury zewnętrznej wiem ze jak jest błąd jakiś to wszystkie opcje nie działają wiec na allegrosz i kupiłem czujnik z gwarancją ale problem nadal jest i ten sam błąd czujnik to ten w przednim pasie jak się nie mylę tak ??? dalej nie pokazuje temperatury radia i navi a błąd dalej jest
wszystko inne działa klima itd więc tak sobie myślę co to kto to jest temu winien
wszystko inne działa klima itd więc tak sobie myślę co to kto to jest temu winien
Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam
Panowie ostatnio ostatnio zauważyłem nieprawidłowości w działaniu temperatury zewnętrznej na wyświetlaczu miedzy zegarami. Wczoraj temperatura wynosiła jakies 7 stopni a u mnie na wyswietlaczu widniało -4 stopnie. Szukałem w vagu gdzie znajduje się ta temperatura i niczego nie mogłem znależć. Poniżej wartości z vaga z grupy 14 bo mialem nadzieje, że tam znajde odpowiedz ale okazało sie inaczej. Co o tym myślicie???
pole 1: 3 stopnie
pole 2: 7 stopni
pole 3: 37 stopni
pole 4: 31 stopni
pole 1 | pole 2 | pole 3 | pole 4
temp w zderzaku | temp w podszybiu | nogi kierowcy | nogi pasazera
Troche mnie dzi ta temperatura w nogach bo mialem drzwi od auta otwarte, a tam temperatura powyzej 30 stopni.
[ Dodano: 2017-04-28, 17:13 ]
Ktos? Cos?
pole 1: 3 stopnie
pole 2: 7 stopni
pole 3: 37 stopni
pole 4: 31 stopni
pole 1 | pole 2 | pole 3 | pole 4
temp w zderzaku | temp w podszybiu | nogi kierowcy | nogi pasazera
Troche mnie dzi ta temperatura w nogach bo mialem drzwi od auta otwarte, a tam temperatura powyzej 30 stopni.
[ Dodano: 2017-04-28, 17:13 ]
Ktos? Cos?